HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ“Έπεσε” το Facebook – Προβλήματα και στο Instagram

“Έπεσε” το Facebook – Προβλήματα και στο Instagram

Προβλήματα στη σύνδεσή στο Facebook και στο Instagram αναφέρουν οι χρήστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρά προβλήματα στη σύνδεσή τους στο Facebook, το Messenger και το Instagram ανέφεραν χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως, το απόγευμα της Τρίτης (5/3).

Σε χιλιάδες χρήστες που προσπάθησαν να ανοίξουν το Facebook, εμφανίστηκε ένα μήνυμα ότι έχουν αποσυνδεθεί από τους λογαριασμούς τους και κατά την προσπάθεια επανασύνδεσης, η εφαρμογή επιμένει ότι δεν αναγνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης του χρήστη, με πολλούς να πανικοβάλλονται ότι τους χάκαραν. Μάλιστα, οι χρήστες του Instagram – το οποίο ανήκει στη μητρική εταιρεία Meta του Facebook – έχουν επίσης αναφέρει προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής.

Διεθνή δίκτυα έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με τη Meta, η οποία δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποιο σχολιασμό.

Σύμφωνα με τις αναφορές που έγιναν στο downdetector, από τις 17:15 πάνω από 215.000 χρήστες έχουν αναφέρει πρόβλημα με το Facebook, με τον αριθμό να αυξάνεται όσο περνάει η ώρα κατακόρυφα. To Reuters μετέδωσε στις 17:41 ότι παρατηρήθηκαν περισσότερες από 300.000 αναφορές παγκοσμίως για το Facebook και 47.000 αναφορές για το Instagram.

Την ίδια ώρα, προβλήματα παρατηρούνται και στο Instagram, με δεκάδες χιλιάδες χρήστες να αναφέρουν πρόβλημα για την λειτουργία της εφαρμογής.

Προβλήματα παρατηρήθηκαν και στην πλατφόρμα του YouTube.

Και οι δύο πλατφόρμες της Meta, το Facebook και το Instagram, παρουσίασαν τις τελευταίες εβδομάδες κάποια προβλήματα, ωστόσο ποτέ ταυτόχρονα.

Δεν είναι σαφές προς το παρόν τι έχει προκαλέσει τα προβλήματα, ωστόσο πολλοί χρήστες του Facebook και του Instagram έσπευσαν στον “αντίπαλο” κοινωνικό ιστότοπο, τον X (πρώην Twitter ) για να… εκτονώσουν το θυμό τους.

 

news247.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση