HomeΚΟΣΜΟΣΜία 74χρονη σκότωσε και διαμέλισε τον εραστή της

Μία 74χρονη σκότωσε και διαμέλισε τον εραστή της

Μπορεί να μην δικαστεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία 74χρονη γυναίκα από τις ΗΠΑ κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον νεότερο εραστή της και τον διαμέλισε. Ωστόσο μπορεί να μην δικαστεί αφού οι αρχές ερευνούν εάν έχει μειωμένο καταλογισμό και θα πρέπει να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Η Nelci Tetley παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού για τον φρικτό θάνατο του 55χρονου Jeffrey Albertsman το 2017. Είναι όμως πιθανό να εισαχθεί σε ίδρυμα ψυχικής υγείας, αφού πολλοί εμπειρογνώμονες κατέθεσαν ότι δεν μπορεί να αποκατασταθεί η πνευματική της ικανότητα, ανέφερε η τοπική εφημερίδα Daytona Beach News-Journal.

Η Tetley συνελήφθη το 2018 και έκτοτε βρίσκεται στη φυλακή. Κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον σύντροφο της στο κεφάλι και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα του. Πέταξε τα χέρια και τα πόδια του σε ένα θερμοκήπιο, σύμφωνα με το δίκτυο WKMG που επικαλείται την αστυνομία της Daytona Beach.

Βρήκαν το διαμελισμένο πτώμα στο σπίτι και σε σακούλες σκουπιδιών

Οι αρχές φέρεται να βρήκαν μέρος του άσχημα διαμελισμένου σώματος του Albertsman μέσα σε ένα σπίτι. Διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι και στο στήθος.

Τα υπόλοιπα μέλη του σώματός του βρέθηκαν δύο μήνες αργότερα στο θερμοκήπιο. Η Τetley και ο Albertsman ήταν μαζί για περίπου δέκα χρόνια, αλλά η σχέση τους περιγράφεται ως δύσκολη. Η 74χρονη τέθηκε υπό κράτηση αφού συνδέθηκε με το έγκλημα μετά από εξέταση DNA, ανέφερε η αστυνομία.

Η γυναίκα από τη Φλόριντα είχε επίσης κατονομαστεί ως πρόσωπο ενδιαφέροντος για την ανθρωποκτονία του 27χρονου Μάικλ Λούις το 2007. Τα μέλη του σώματος του θύματος βρέθηκαν σε σακούλες σκουπιδιών που είχαν τοποθετηθεί κατά μήκος μιας όχθης του ποταμού.

Οι δύο τους εκτιμάται ότι έβγαιναν ραντεβού για κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για την υπόθεση αυτή. Ο βοηθός εισαγγελέα Spencer Hathaway δήλωσε κατά τη διάρκεια της ακρόασης σχετικά με την ψυχική υγεία της Tetley ότι οι εισαγγελείς θα επιδιώξουν να στείλουν σε ασφαλές ίδρυμα.’

Τα προβλήματα υγείας

Παρόλα αυτά, ο Hathaway δήλωσε ότι η πολιτεία μπορεί να ζητήσει άλλη μια γνώμη εμπειρογνώμονα σχετικά με το αν η Tetley μπορεί να βοηθηθεί να επανέλθει σε πνευματική επάρκεια μέχρι την ακρόαση της 11ης Απριλίου.

Ένας εκπρόσωπος από ένα σύστημα φροντίδας συμπεριφορικής υγείας της Φλόριντα φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι η ομάδα θα χρειαστεί μερικούς μήνες για να καθορίσει πού θα πρέπει να καταλήξει η Tetley.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η Tetley εξήγησε ότι είχε καρδιακά προβλήματα και υψηλή αρτηριακή πίεση, καθώς και θολή όραση. Επίσης παρακάλεσε να δει την κόρη της.

«Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ. Έχω να δω την κόρη μου πάνω από έξι χρόνια. Μου λείπει τόσο πολύ», ανέφερε η 74χρονη.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση