HomeHL-GreeceΕπίθεση στην Ερμού: «Η κατάστασή της είναι ακόμα κρίσιμη», ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης

Επίθεση στην Ερμού: «Η κατάστασή της είναι ακόμα κρίσιμη», ξεσπά ο πατέρας της 22χρονης

Ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί ο Ιρακινός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η 22χρονη φοιτήτρια που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από Ιρακινό στην Ερμού, ενώ κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου ενώ φοβάται να μείνει μόνη της.

Η άτυχη κοπέλα έχει υποστεί ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3) η 22χρονη πήγαινε στη δουλειά της, όπως κάθε μέρα, και δέχτηκε βάρβαρη, τυφλή επίθεση με μαχαίρι από έναν Ιρακινό στον κεντρικότερο πεζόδρομο της Αθήνας, ενώ βρισκόταν μόλις 100 μέτρα από το μαγαζί που εργαζόταν.

Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας ο οποίος μίλησε στο TLive, τονίζοντας πως η κόρη του έχει δεχτεί χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και 2-3 πλευρά.

«Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20. Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της. Πήγαινε το παιδί μου στη δουλειά κι αυτός το μαχαίρωσε από πίσω», είπε συγκλονισμένος ο πατέρας της 22χρονης.

Ο 33χρονος Ιρακινός, ήρθε στην Ελλάδα από τη Γερμανία μέσω Σερβίας μία ημέρα πριν την επίθεση, ενώ ο πατέρας της κοπέλας αναρωτιέται πως του επιτράπηκε να μπει στην χώρα μας, από τη στιγμή που είχε βεβαρημένο παρελθόν.

Κομμάτια το μπουφάν της 22χρονης

«Την έσφαξε, το μπουφάν της έχει κοπεί στα δύο» είπε συγκλονισμένος ο ξάδερφος της 22χρονης. Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Alpha, το μπουφάν που φορούσε η φοιτήτρια την ημέρα που δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι, είναι κομματιασμένο από άκρη σε άκρη, δείχνοντας τη βαρβαρότητα της επίθεσης.

Το διαβατήριο του Ιρακινού

Πληροφορίες που αποκάλυψε το iefimerida, αναφέρουν ότι ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη είχε έρθει ένα 24ωρο πριν την επίθεση στη χώρα μας, περνώντας από τα σερβικά σύνορα και επιδεικνύοντας γερμανικό διαβατήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας μιλά ακατάληπτα και όταν τον ρώτησαν για την αποτρόπαια πράξη του, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι κατάσκοπος από τη Γερμανία. Με παρακολουθούσε και ήθελε να μου κάνει κακό».

Ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί ο Ιρακινός

Κρατούμενος παραμένει ο 33χρονος Ιρακινός δράστης, στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών ενώ το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιρακινός παραμένει αμίλητος και δεν επιθυμεί καμία επαφή με τους αστυνομικούς, εξακολουθώντας να ισχυρίζεται πως η 22χρονη φοιτήτρια, ήταν «κατάσκοπος των Γερμανών», όπως είπε από την πρώτη στιγμή στους άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ, που τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δεν βρίσκει δικηγόρο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να λάβει προθεσμία καθώς για την ώρα δεν τον έχει αναλάβει δικηγόρος και αναμένεται να διορισθεί από το κράτος.

Επίσης, αναμένεται να γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες ώστε ο 33χρονος δράστης να χαρακτηριστεί ανεπιθύμητος στην Ελλάδα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση