HomeHL-9Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνισή της μετά την εγχείρηση στην κοιλιά (pic)

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνισή της μετά την εγχείρηση στην κοιλιά (pic)

Κανείς δεν είχε δει την Κέιτ Μίντλετον για μεγάλο χρονικό διάστημα και η φήμες για την υγεία της οργιάζουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από τότε που έκανε επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο – με το Fox News να δημοσιεύει φωτογραφίες της μέσα από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί η μητέρα της.

Η Κέιτ δεν είχε εμφανιστεί δημόσια από τότε που παρευρέθηκε στην εκκλησία του Sandringham την ημέρα των Χριστουγέννων με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά τους George, Charlotte και Louis.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι η πριγκίπισσα «τα πηγαίνει καλά», αλλά είναι απίθανο να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα μετά το Πάσχα.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες έχει σημάνει «συναγερμός» στο Μπάκιγχαμ μετά την είδηση ότι ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ, το «μαύριο πρόβατο» της οικογένειας, πρόκειται να συμμετάσχει στο Celebrity Big Brother. Η ανησυχία είναι μεγάλη σχετικά με το τι θα πει για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς υπάρχει φόβος ότι μπορεί να διαρρεύσει μυστικά.

Φημολογείται ότι ο 58χρονος Γκόλντσμιθ έχει εξασφαλίσει συμφωνία με τους υπεύθυνους του δικτύου ITV να μπει στο ριάλιτι, που ξεκινά σήμερα το βράδυ.

newsbomb.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση