HomeΕΛΛΑΔΑΕρμού: «Έστριψε το μαχαίρι και της τρύπησε τον πνεύμονα» λέει ο πατέρας της 22χρονης

Ερμού: «Έστριψε το μαχαίρι και της τρύπησε τον πνεύμονα» λέει ο πατέρας της 22χρονης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής. Η 22χρονη βρίσκονταν έξω από το μαγαζί που εργάζεται , όταν ο αλλοδαπός ιρακινής καταγωγής της επιτέθηκε στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που όπως φαίνεται έσωσε την ζωή της 22χρονης, που δέχθηκε επίθεση στην Ερμού, ήταν το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη. Η 22χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

Όπως λέει ο πατέρας της, είχε πάει μισή ώρα νωρίτερα για να ετοιμαστεί και ξαφνικά δέχτηκε την επίθεση του δράστη, που έβλεπε για πρώτη φορά. «Στις 2 η ώρα έπιανε βάρδια και πήγε μισή ώρα πιο μπροστά για να αλλάξει. Εγώ είμαι ο πατέρας, έχω χάσει τον ύπνο μου, έχω χάσει τα πάντα, δεν ξέρω και εγώ και η γυναίκα μου και η άλλη κόρη μου, είμαστε σε άθλια κατάσταση» τόνισε μιλώντας στο Live News.

Ερμού: «Έστριψε το μαχαίρι και της τρύπησε τον πνεύμονα»

Η αγριότητα της επίθεσης σοκάρει. Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης όχι μόνο μαχαίρωσε την 22χρονη αλλά έστριψε το μαχαίρι στο σώμα της, για να της προκαλέσει βαθύτερα τραύματα. Από τα χτυπήματα προκλήθηκε ρήξη διαφράγματος, τραύμα στον πνεύμονα, ενώ έσπασε και ένα από τα πλευρά της.

«Από τα λεγόμενα της αστυνομίας, έβαλε το μαχαίρι μέσα και το έστριψε. Τρύπησε ο πνεύμονας, έκανε χειρουργείο στον θώρακα. Δεν έχω ακόμα πλήρη ενημέρωση. Μίλησα με τον γιατρό, μου είπε σταθερά και αργά, αυτό μόνο» λέει ο πατέρας της 22χρονης.

Ερμού: Μόλις μία μέρα πριν είχε έρθει στην Ελλάδα ο 32χρονος

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν σε τμήμα. Από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε πως ο 32χρονος, με καταγωγή από το Ιράκ, είχε φτάσει στην Ελλάδα μέσω Σερβίας με γερμανικό διαβατήριο, μόλις μια μέρα πριν την επίθεση. Ισχυρίστηκε πως η άτυχη κοπέλα ήταν πράκτορας και τον παρακολουθούσε.

Μέρα – νύχτα ο πατέρας της 22χρονης στο νοσοκομείο, ενημερώνεται διαρκώς από τους γιατρούς, για την πορεία της υγείας του παιδιού του: «Είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα από ό,τι ήταν χθες. Δεν μπορεί να κοιμηθεί».

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί, ενώ η 22χρονη, παραμένει στην εντατική του Ευαγγελισμού και σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί σε απλή κλίνη καθώς είναι καλύτερα στην υγεία της.

lifo.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση