HomeΕΛΛΑΔΑΜόνιμες προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ – Πότε ολοκληρώνονται οι αιτήσεις

Μόνιμες προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ – Πότε ολοκληρώνονται οι αιτήσεις

Μόνιμο προσωπικό στον ΑΔΜΗΕ - Δείτε τις ειδικότητες που ζητούνται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 11:59 μ.μ. θα κλείσουν οι αιτήσεις στην προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας για την κάλυψη 32 θέσεων εργασίας με προσωπικό εξειδικευμένων προσόντων ή εμπειρίας.

Οι 32 προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου και απευθύνονται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, ο ΑΔΜΗΕ έχει προκηρύξει:

-28 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με τις εξής ειδικότητες: Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Αγρονόμοι- Τοπογράφοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος, Πτυχιούχοι Γεωλόγοι, Πτυχιούχοι Πληροφορικής και Πτυχιούχοι Φυσικής
-4 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με ειδικότητες Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Πτυχιούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος.

Οι νέοι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν θα εργαστούν πάνω στα μεγάλα projects του Διαχειριστή που είναι κρίσιμα για την ενεργειακή μετάβαση της χώρας, με έμφαση στην επέκταση και την αναβάθμιση του ηπειρωτικού συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και στην υλοποίηση των νησιωτικών και διεθνών διασυνδέσεων που προβλέπονται στο 10ετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΑΔΜΗΕ.

Η υποβολή των αιτήσεων για την κάλυψη των νέων θέσεων εργασίας έχει ξεκινήσει και αναμένεται τελειώνει σε 185 ώρες από τώρα ή διαφορετικά τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:59 μ.μ.

Η όλη διαδικασία γίνεται διαδικτυακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας στην επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση