HomeHL-GreeceΜαρκόπουλο: Διαμαρτυρία με άλογα για το κλείσιμο του Ιπποδρόμου  

Μαρκόπουλο: Διαμαρτυρία με άλογα για το κλείσιμο του Ιπποδρόμου  

«Θα κατέβουμε στο Σύνταγμα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη διαμαρτυρία λαμβάνει χώρα το πρωί του Σαββάτου στα ΚΤΕΛ του Μαρκόπουλου, όπου εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του Ιπποδρόμου, το οποίο αφήνει στον αέρα τόσο τους ίδιους όσο και τα 172 άλογα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου.

Το ethnos.gr στους στάβλους του ιπποδρόμου: Με δάκρυα εργαζόμενοι ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

Οι εργαζόμενοι μαζί με τα άλογα του ιπποδρόμου προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της λεωφόρου Λαυρίου, ενώ υπογραμμίζουν πως οι προσπάθειές τους θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, όπου υπολογίζουν να «κατεβάσουν» περίπου 50 άλογα.

875_f8546bff-6fae-4a3d-80e7-98656bf8c469

Διαμαρτυρία με άλογα για το κλείσιμο του ΙπποδρόμουΔιαμαρτυρία με άλογα για το κλείσιμο του Ιπποδρόμου

«Θα κατέβουμε στο Σύνταγμα»

Μιλώντας στο ethnos.gr, ο πρόεδρος των προπονητών κ. Μυκονιάτης σημείωσε: «Κάνουμε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί ακούστηκε στη Βουλή από τον κ. Θεοχάρη ότι από τον ιππόδρομο ζουν μόνο 47 οικογένειες. Εμείς κάνουμε αυτή τη στιγμή μία προσωρινή διαμαρτυρία και θα συνεχίσουμε στο σύνταγμα με διπλάσιο ή και τριπλάσιο αριθμό αλόγων».

Στη συνέχεια κατήγγειλε πως με μία σύμβαση παραχώρησης ο παραχωρησιούχος αφήνει τις ιπποδρομίες γιατί έμειναν λιγότερα από 300 άλογα. «Φρόντισε να το κάνει αυτό για να αφήσει μόνο τον ηλεκτρονικό τζόγο και να βάλει ταφόπλακα στις ελληνικές ιπποδρομίες», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Μυκονιάτη, οι ιπποδρομίες έχουν πάψει εδώ και πολύ καιρό να λειτουργούν και αυτή της στιγμή, οι οικογένειες προσπαθούν με όσα μέσα έχουν να παραμείνουν στον ιππόδρομο, ενώ ζητούν από τον πρωθυπουργό να παρέμβει για να δώσει λύση.

ethnos.gr

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση