HomeHL-9Το Celebrity Infinity στην Κρήτη: Μια εξαιρετική περιπέτεια στο Ηράκλειο – Βίντεο

Το Celebrity Infinity στην Κρήτη: Μια εξαιρετική περιπέτεια στο Ηράκλειο – Βίντεο

Μια αναπάντεχη στάση στην Κρητική πρωτεύουσα προσέφερε μια μοναδική εμπειρία για τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρωί της Παρασκευής 01/03, το Celebrity Infinity, ένα από τα δημοφιλή κρουαζιερόπλοια με περίπου 1000 επιβάτες, κυρίως Αμερικανούς, αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμά του λόγω των έντονων ανέμων που έπνεαν στη Ρόδο. Αντί να φτάσει στον προορισμό του στη Ρόδο, το πλοίο αποφάσισε να καταπλεύσει στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Αυτή η αλλαγή σχεδίου δεν αποθάρρυνε τους επιβάτες. Πολλοί από αυτούς επέλεξαν να εξερευνήσουν τα μνημεία και τα αξιοθέατα της Κρήτης. Με την Κνωσό, τα Μάλια και τη Φαιστό να απέχουν λίγα χιλιόμετρα από το λιμάνι, πολλοί επέλεξαν να κάνουν εκδρομές σε αυτά τα μέρη, γνωρίζοντας τον πολιτισμό και την ιστορία της νήσου.

Άλλοι, απλά απόλαυσαν την πανέμορφη πόλη του Ηρακλείου, κάνοντας ψώνια στην παραδοσιακή αγορά της πόλης και δοκιμάζοντας τις ντόπιες λιχουδιές.

Σήμερα το απόγευμα Σαββάτου 02/03, το Celebrity Infinity ετοιμάζεται να συνεχίσει το ταξίδι του με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου, αφήνοντας πίσω του μια μοναδική εμπειρία στο Ηράκλειο, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη των επιβατών του.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση