HomeHL1-GreeceΝίκαια: «Θα χυθεί αίμα» απειλούσε ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Νίκαια: «Θα χυθεί αίμα» απειλούσε ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη παραμένει η γειτονιά της οδού Κυζίκου στη Νίκαια από τη δολοφονία του 40χρονου άνδρα από τον 64χρονο πεθερό του ο οποίος έφτασε εκεί αποφασισμένος να σκοτώσει καθώς ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει το φονικό.

Κατά πληροφορίες αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη ήταν η πεποίθησή του πως ο γαμπρός του ήταν η αιτία χωρισμού με τη γυναίκα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους μήνες, όταν η σύζυγος του δράστη μετακόμισε από το σπίτι της κόρης της σε δικό της σπίτι ο 64χρονος ξεκίνησε να απειλεί την οικογένεια πως θα τους κάνει κακό.

«Δεν θα περάσει έτσι αυτό. Θα χυθεί αίμα», φέρεται να έλεγε τόσο στη σύζυγό του όσο και στην κόρη και το γαμπρό του τους οποίους ο 64χρονος θεωρούσε υπεύθυνους για το χωρισμό του.

Αυτόπτης μάρτυρας του φονικού ο ανήλικος γιος του θύματος

Τα όσα τραγικά συνέβησαν σήμερα το πρωί στη Νίκαια είδε ο ανήλικος γιος του 40χρονου, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζε «μαμά μαμά βγες έξω κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά»

Για το άγριο έγκλημα στην Νικαία, μίλησε και  η θεία του θύματος η οποία είπε ότι η σύζυγος του δράστη και πεθερά του θύματος δεν έμενε μαζί με την οικογένεια αλλά είχε νοικιάσει ένα άλλο σπίτι αφότου χώρισε με τον 64χρονο.

«Οι γονείς του άριστοι γονείς. Δεν φιλοξενούσε εδώ την πεθερά του. Η γυναίκα είχε νοικιάσει αλλού σπίτι και έμενε. Δεν είχε καμία σχέση με την οικογένεια», λέει η θεία του 40χρονου.

Παράλληλα, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας κάνει λόγο για καρτέρι που έστησε ο δράστης στο ανυποψίαστο θύμα την ώρα που αυτός έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού του.

«Τον πλησίασε στο πεζοδρόμιο και τον πυροβολεί την πρώτη φορά. Το θύμα ούρλιαζε μετά τον πρώτο πυροβολισμό. Μετά το δεύτερο πυροβολισμό σταμάτησε. Φεύγει λίγο προς τα πάνω, ξαναγυρίζει πίσω, κοίταγε μέσα στην μπαλκονόπορτα, προφανώς την κόρη του και τα εγγόνια του. Ακούω ένα τρίτο πυροβολισμό και τον χάνω από τα μάτια μου. Σίγουρα τον περίμενε γιατί κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε έκλεισε και τη γκαραζόπορτα και δεν είχε τρόπο να μπει πουθενά γιατί ήταν κλειστή η γκαραζόπορτα», περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ενας άλλος κάτοικος της γειτονιάς αναφέρει πως άκουσε τρεις πυροβολισμούς και μια γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια» μέσα από το σπίτι του θύματος.

«Είχα το αυτοκίνητο μου εδώ, το καθάριζα. Άκουσα τα ‘μπαμ’. Τρεις πυροβολισμούς, οι δύο έγιναν ταυτόχρονα και ο άλλος έγινε κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα. Μάλλον που αυτοκτόνησε ο δεύτερος. Και πήγαμε μετά κοντά, είδαμε τα πτώματα… «Βοήθεια» φώναζαν μέσα από το σπίτι και μόνο αυτό άκουγα», αναφέρει.

Τέλος, συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτει συγγενής του θύματος ο οποίος κάνει λόγο για ένα κακοποιητικό πατέρα και σύζυγο ο οποίος ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη με σκοπό να σκοτώσει.

«Ήρθε από την Θεσσαλονίκη για αυτό το λόγο. Ήταν ένας πατέρας-αφέντης ο οποίος έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατάλειψαν ήρθε εδώ και τον σκότωσε».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση