HomeHL-CultureΟι “Τρελές Σφαίρες” επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή – έκπληξη

Οι “Τρελές Σφαίρες” επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή – έκπληξη

Η αμερικανική αστυνομική παρωδία “Τρελές Σφαίρες” με τον θρυλικό Λέσλι Νίλσεν “επανασυστήνεται” στο κοινό και επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ποιος ηθοποιός του Χόλιγουντ θα πρωταγωνιστήσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι “Τρελές Σφαίρες” επιστρέφουν στον Κινηματογράφο και το 2025 θα είναι πραγματικά μια “τρελή” χρονιά.

Το πολυαναμενόμενο reboot της ταινίας “The Naked Gun“, γνωστό και ως “Τρελές Σφαίρες: Από τα Αρχεία της Αστυνομίας”, έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2025.

Στη θέση του θρυλικού Λέσλι Νίλσεν, ο οποίος υποδύθηκε τον αστυνόμο Frank Drebin, θα βρίσκεται σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο ηθοποιός Λίαμ Νίσον (Liam Neeson). Μάλιστα, θα υποδυθεί τον γιο του αστυνόμου Frank Drebin, αφού το όνομα του στο σενάριο είναι Frank Drebin Jr.

Ο τίτλος του reboot της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, όμως τη σκηνοθεσία και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Akiva Schaffer, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τους Dan Gregor και Doug Mand, επαναλαμβάνοντας τη συνεργασία τους από τη βραβευμένη με Emmy ταινία “Chip ‘N Dale: Rescue Rangers”. Ο Seth MacFarlane και η Erica Huggins αναλαμβάνουν την παραγωγή μέσω της εταιρείας τους Fuzzy Door.

Η νέα ταινία βασίζεται στο ευρέως δημοφιλές franchise “Naked Gun” και την τηλεοπτική σειρά “Police Squad!” των Jim Abrahams, David Zucker και Jerry Zucker.

To franchise ξεκίνησε με τηλεοπτική σειρά πίσω στο μακρινό πλέον 1982 ενώ οι τρεις ταινίες που ακολούθησαν ήρθαν το 1988, το 1991 και το 1994.

Οι “Τρελές Σφαίρες” κυκλοφόρησαν στις 2 Δεκεμβρίου του 1988 και αποτέλεσαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Ακολούθησαν δύο ακόμη ταινίες: “Τρελές Σφαίρες 2½: Η Μυρωδιά του Φόβου” (1991) και “Τρελές Σφαίρες 33⅓: Η Τελευταία Προσβολή” (1994).

Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου 2025.

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση