HomeHL-9Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη η 39χρονη που επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη η 39χρονη που επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της

Υιοθέτησε το δικαστήριο την πρόταση εισαγγελέως – Αθώοι 20χρονη και ταξιτζής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένοχη κρίθηκε σήμερα η 39χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος 37χρονου από την εν διαστάσει σύζυγό του σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου τον Οκτώβριο του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως και αποφάσισε την ενοχή της για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση τόσο της 20χρονης όσο και του οδηγού ταξί.

«Άστραψε και βρόντηξε» η εισαγγελέας

«Άστραψε και βρόντηξε», νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας που πρότεινε την ενοχή της 39χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο καθώς επίσης και την ενοχή του οδηγού ταξί για τη φυγάδευσή του. Παράλληλα, πρότεινε την αθώωση της 20χρονης.

Η εισαγγελέας κατά την τοποθέτησή της ανέφερε πως η 39χρονη δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της ενώ θεωρεί πως ήταν προσχεδιασμένη η επίθεσή με το καυστικό υγρό καθώς η ίδια το είχε αγοράσει πέντε ημέρες πριν το συμβάν και είχε βάλει σε ένα μπουκαλάκι τα 100ml. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν πείθεται από τον ισχυρισμό της 39χρονης ότι είχαν καυγαδίσει με το θύμα και ότι έριξε το καυστικό υγρό σε αυτοάμυνα αλλά πως το θύμα κοιμόταν όταν έγινε η επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος δεν παρέστη όπως είχαν αναφέρει άλλωστε οι δικηγόροι του τις προηγούμενες ημέρες. «Εγκαταλείπει το δικαστήριο» το οποίο και θα αποφασίσει «αυτεπαγγέλτως για την τύχη των δύο κατηγορούμενων γυναικών».»

 «Εγώ είμαι το θύμα» ανέφερε στην απολογία της η 39χρονη

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου η 39χρονη στην απολογία της ανέφερε ότι «εγώ είμαι το θύμα» και ότι έριξε το καυστικό υγρό στον 37χρονο γιατί «φοβόμουν ότι θα με σκότωνε και θα είχαμε άλλη  μία γυναικοκτονία».

Η 39χρονη μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με το θύμα, το πώς παντρεύτηκαν αλλά και την καταπιεστική οικογένεια του θύματος.

Παράλληλα, ζήτησε συγνώμη από τα παιδιά της αλλά και από το θύμα λέγοντας πως δεν ήθελε να τον σκοτώσει παρά μόνο να τον τραυματίσει για να μπορεί να φύγει από το ξενοδοχείο ενώ τόνισε παράλληλα πως εκείνος την βίασε λίγη ώρα πριν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση