HomeΚΡΗΤΗΕξοπλισμός και δώρα από την Digea σε ειδικά σχολεία

Εξοπλισμός και δώρα από την Digea σε ειδικά σχολεία

Και δομές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Οι Ήρωες της Digea», την Τετάρτη 28/2 ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ Μανώλης Μπελαδάκης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Μαράκη και από την Digea οι: κ. Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος),  κα Ιωάννα Κολιάδου (Εμπορική διευθύντρια και Marketing),  κ. Χρήστος Ασημακόπουλος (Διευθυντής Λειτουργίας Δικτύου) κα Ευγενία Καγιάντα (CSR & Internal Communications Specialist), επισκέφτηκαν ειδικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου στα οποία παρέδωσαν εξοπλισμό, αφού πρώτα επικοινώνησαν με τους Διευθυντές των αντίστοιχων σχολείων και κατέγραψαν τις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν το 1ο & 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, το 1ο, 2ο & 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, τα Παιδικά Χωριά SOS Ηρακλείου, καθώς και τη Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου. Παρέδωσαν δώρα και ηλεκτρονικό εξοπλισμό (Διαδραστικούς πίνακες, projector, σταθερούς υπολογιστές, πολυμηχανήματα, laptop),  καλύφθηκαν ανάγκες για διάφορα τμήματα των σχολείων (μουσικά όργανα, διάδρομοι γυμναστικής), παραδόθηκαν εξειδικευμένα παιχνίδια ειδικής αγωγής, παιχνίδια για τον προαύλιο χώρο των σχολείων, καθώς και από ένα ατομικό δώρο σε κάθε παιδί με χρηστικά είδη. Οι παραδόσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με επισκέψεις σε σχολεία και εκπαιδευτικές δομές της υπαίθρου.

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Μανώλης Μπελαδάκης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κρήτης κα Ελένη Μαράκη, αφού ευχαρίστησαν τους δωρητές, δήλωσαν ότι τόσο η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου όσο και η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών και τόνισαν τη σημασία, τέτοιου είδους ενέργειες να βρουν μιμητές και από άλλους ευαισθητοποιημένους φορείς σε θέματα παιδείας. Επίσης, ανέφεραν πως  τα όργανα, τα διδακτικά εργαλεία και ο λοιπός εξοπλισμός θα αξιοποιηθούν κατάλληλα από τους εκπαιδευτικούς και επεσήμαναν την μεγάλη σπουδαιότητα της ενέργειας, καθώς είναι ιδιαιτέρως σημαντικό ευαισθητοποιημένοι φορείς να είναι κοντά στην εκπαίδευση και στους λειτουργούς της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση