HomeHL-TOPΤέμπη: Νέα συγκλονιστικά βίντεο-ντοκουμέντα: «Βοήθεια, από κάτω είμαστε» ούρλιαζαν οι διασωθέντες

Τέμπη: Νέα συγκλονιστικά βίντεο-ντοκουμέντα: «Βοήθεια, από κάτω είμαστε» ούρλιαζαν οι διασωθέντες

«Κλείσε πόρτες, είμαστε έτοιμοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα συγκλονιστικά βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα από την τραγωδία των Τεμπών, με τους 57 νεκρούς ακριβώς έναν χρόνο πριν, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η Καθημερινή, φαίνεται το Intercity 62 πριν και μετά τη σύγκρουση, αλλά και η έκρηξη που ακολούθησε.

«Κλείσε πόρτες, είμαστε έτοιμοι»

Ειδικότερα, αποτυπώνεται το μοιραίο τρένο τη στιγμή που αναχωρεί από τον σταθμό της Λάρισας. Ο προϊστάμενος που μιλά με κάποιον δέχεται κλήση στον ασύρματο. Ρωτά αν το τρένο είναι έτοιμο προς αναχώρηση και δίνει την εντολή: «62 κλείσε πόρτες, είμαστε έτοιμοι». Λίγο μετά, το Intercity ξεκινά για να συναντήσει τον όλεθρο. Από άλλες κάμερες, του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, φαίνεται το μοιραίο τρένο να περνά από την κοιλάδα των Τεμπών φωτισμένο. Δευτερόλεπτα μετά, γίνεται η τρομακτική σύγκρουση και η πυρκαγιά.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο της «Καθημερινής»:

Νέο σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τα Τέμπη – Οι ανατριχιαστικές κραυγές εγκλωβισμένων για βοήθεια

Το Mega και η εκπομπή Live news μετέδωσαν επίσης απόψε ένα νέο ανατριχιαστικό βίντεο, λεπτά μετά την τραγωδία. Εγκλωβισμένοι επιβάτες από το τρίτο βαγόνι ουρλιάζουν: «Βοήθεια!», «Από κάτω!», «Είμαστε από κάτω, βοήθεια!». Σαστισμένοι άλλοι επιβάτες που έχουν καταφέρει να βγουν από το μοιραίο τρένο, καθώς ήταν στα πίσω βαγόνια, τραβούν βίντεο.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση