HomeHL-SportsΤι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Βόλος – ΟΦΗ (3-1)

Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Βόλος – ΟΦΗ (3-1)

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Sdna.gr: “Το ένστικτο της επιβίωσης «μίλησε» για τον ΝΠΣ Βόλο με την ομάδα του Χρήστου Κόντη να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη εντός του 2024, κερδίζοντας με αντροπή (3-1) τον ΟΦΗ που γνώρισε την πρώτη του ήττα επί ημερών Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του. Στους 20 βαθμούς οι γηπεδούχοι, έμειναν στους 24 οι Κρητικοί”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ μπορεί να προηγήθηκε με τον Λάρσον, ωστόσο ο Βόλος έκανε την ανατροπή (3-1) και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό”.

Sport24.gr: “Ο Βόλος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τον ΟΦΗ αλλά ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επικρατώντας 3-1 και πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή.”

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Λάρσον στο 13΄, αλλά ο Βόλος του Χρήστου Κόντη ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, νίκησε για πρώτη φορά μετά από δέκα αγώνες και αύξησε τις πιθανότητές του για παραμονή, πετυχαίνοντας πρώτη φορά εφέτος τρία γκολ”.

Sport-fm.gr: “Μπορεί ο ΟΦΗ να προηγήθηκε με το γκολ του Λάρσον, αλλά ο Βόλος ήταν αποτελεσματικός, γύρισε το ματς και με σκορ 3-1 πήρε μία πολύτιμη νίκη στη μάχη για την παραμονή στη Stoiximan Super League”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση