HomeΕΛΛΑΔΑΕξάρχεια: Τι λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας που βρήκε το νεκρό έμβρυο σε αγωγό

Εξάρχεια: Τι λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας που βρήκε το νεκρό έμβρυο σε αγωγό

Ποιο σενάριο αποκλείει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει η περιγραφή της ιδιοκτήτριας της εταιρείας καθαρισμού για το πώς εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο σε αγωγό αποχέτευσης στην οδό Σόλωνος, στα Εξάρχεια.

Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σορό του εμβρύου παρέλαβε κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και πλέον, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα δώσει απαντήσεις σχετικά με το πόσες ημέρες πριν είχε γίνει η αποβολή του εμβρύου.

Συγκλονίζει η περιγραφή για το πως ο υπάλληλος βρήκε το νεκρό έμβρυο σε αγωγό στα Εξάρχεια

«Εμείς κληθήκαμε γιατί έχουμε ξαναπάει στον χώρο για τον καθαρισμό του αγωγού. Παραβρέθηκε ο τεχνικός στον χώρο για την εργασία. Δεν χρειάστηκε να μπει κάποιο είδος μικροκάμερας στον αγωγό. Ο άνθρωπος επειδή είχε πάρα πολλά χαρτιά και μωρομάντηλα στον αγωγό φέρνοντάς τα με μία κουτάλα που χρησιμοποιεί στην εργασία του, μαζί με τα μωρομάντηλα και τα χαρτιά έφερε και το έμβρυο στην επιφάνεια. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν έμβρυο» είπε αρχικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Εν συνεχεία, η ίδια αναφέρθηκε στο σοκ του υπαλλήλου, όταν αντίκρισε τη σορό: «Ο άνθρωπος μέχρι να συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτό που βλέπει μπροστά του, ήταν σοκαριστικό. Ο υπάλληλος ήρθε κατευθείαν στην εταιρεία, ενώ πριν είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους της δομής και κατέβηκαν στον χώρο για να δουν τι είχε προκύψει. Οι ίδιοι ανέλαβαν να παραλάβουν το έμβρυο με κάποια νοσηλεύτρια του χώρου. Όταν ήρθε ο τεχνικός στην εταιρεία και με ενημέρωσε δείχνοντάς μου και κάποιο υλικό μαζί φύγαμε για το ΑΤ Εξαρχείων, πριν από την παρέμβαση μας όμως στο ΑΤ ενημέρωσα τη δομή ότι εμείς θα βρεθούμε στον χώρο της αστυνομίας και πήρα για να δω αν και οι ίδιοι έχουν κάποιες ενέργειες από την πλευρά τους. Δεν είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία από την πλευρά τους. Εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό καιγια αυτό απευθυνθήκαμε στο ΑΤ».

Συμπλήρωσε ότι δείχνοντας το υλικό στους αστυνομικούς ξεκίνησαν κατευθείαν οι διαδικασίες.

 «Δεν είναι κεντρικό φρεάτιο δρόμου -Είναι μέσα στον χώρο της δομής»

Σε ό,τι αφορά το φρεάτιο, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκε η σορός, είπε: «Αυτό φρεάτιο βρίσκεται σε έναν ακάλυπτο χώρο, δεν είναι κεντρικό φρεάτιο δρόμου. Είναι μέσα στον χώρο της δομής». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι πολύ δύσκολα θα είχε ανοίξει κάποιος το φρεάτιο να ρίξει μέσα τη σορό.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση