HomeCity GuideΣυναυλία με χορωδιακά έργα με το Apollo Voice Ensemble στο Πολιτιστικό

Συναυλία με χορωδιακά έργα με το Apollo Voice Ensemble στο Πολιτιστικό

Την Κυριακή 10 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναυλία με χορωδιακά έργα με το Apollo Voice Ensemble στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού».

Το φωνητικό σύνολο Apollo Voice Ensemble του μουσικού συλλόγου «Απόλλων» μας ταξιδεύει στον κόσμο του διεθνούς κλασικού χορωδιακού ρεπερτορίου, με έργα θρησκευτικής και κοσμικής μουσικής ποικίλων μουσικών περιόδων.

Σε μια συναυλία χορωδιακής, και όχι μόνο, μουσικής, τα μέλη των Apollo Voice Ensemble θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από σημαντικά χορωδιακά έργα και αγαπημένες μελωδίες από όπερες σπουδαίων συνθετών της Ευρώπης, όπως οι Μότσαρτ, Βέρντι, Ντονιτσέτι, Γκλούκ και άλλων. Θα ακουστούν επίσης έργα Ελλήνων συνθετών, ανάμεσά τους σε Α’ εκτέλεση νέο χορωδιακό έργο του Μάνου Παναγιωτάκη, συντεθειμένο για τους AVE.

Διεύθυνση χορωδίας: Μάνος Παναγιωτάκης. Πιάνο: Έλενα Περισυνάκη

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 15€, 12€ και 10€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) συνεχίζεται και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30 – 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30, τηλ. 2813409247)

Την ticketservices.gr.

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση