HomeHL-9Νίκος Δένδιας στο πλήρωμα της «Υδρα»: Εχω επίγνωση ότι πηγαίνετε σε ζώνη κινδύνου

Νίκος Δένδιας στο πλήρωμα της «Υδρα»: Εχω επίγνωση ότι πηγαίνετε σε ζώνη κινδύνου

Η συμμετοχή στην επιχείρηση Aspides εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, τόνισε. Εμπεριέχει σημαντικούς κινδύνους, αλλά το ΠΝ ιστορικά δεν έχει κρυφτεί μπροστά στις προκλήσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη φρεγάτα «Υδρα», η οποία θα αποπλεύσει σήμερα προκειμένου να συμμετάσχει στην επιχείρηση «Aspides» στην Ερυθρά Θάλασσα, επισκέφθηκε -στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας- ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας.

ghq7sv0xiaehlwy

«Η συμμετοχή της φρεγάτας, μαζί με την ανάληψη της διοίκησης του επιχειρησιακού στρατηγείου από την Ελλάδα με Έλληνα Διοικητή, εξυπηρετεί πρωτίστως τα εθνικά συμφέροντα.

Η Ελλάδα ως ναυτιλιακή δύναμη με ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια ναυτιλία αποδίδει τεράστια σημασία στην ανάγκη διασφάλισης της ελεύθερης ναυσιπλοΐας και της ζωής των Ελλήνων ναυτικών, αλλά και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της χώρας μας», έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Χ ο κ. Δένδιας.

ghq7tocw0aafeyr

 Τον υπουργό Εθνικής Αμυνας υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης.
Διαφήμιση
Διαφήμιση