HomePost ItΕργατικό Κέντρο για τον ένα χρόνο από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Εργατικό Κέντρο για τον ένα χρόνο από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση για τον ένα χρόνο που συμπληρώνεται από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, καλεί την «Ελληνική Βουλή να αίρει τις ασυλίες και να οδηγηθούν όλοι οι υπεύθυνοι στην Ελληνική Δικαιοσύνη» ενώ παραθέτει και το σχετικό link που έχει δημιουργήσει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 για την Αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συμπληρώνεται ένας  χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στα ΤΕΜΠΗ και οι 57 ψυχές  «ΦΩΝΑΖΟΥΝ» για δικαιοσύνη.

Δυστυχώς μετά από ένα χρόνο δεν έχουν αποδοθεί οι ευθύνες που θα έπρεπε, ενώ δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα το ψηφιακό σύστημα τηλεδιοίκησης  για την ασφάλεια των τρένων.

Όλοι είμαστε θεατές σε μία φαρσοκωμωδία όπου Υπουργοί και Βουλευτές  κρύβονται πίσω από την Βουλευτική ασυλία είτε της ευθύνης περί Υπουργών.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί την Ελληνική Βουλή να αίρει τις ασυλίες και να οδηγηθούν όλοι οι υπεύθυνοι στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες που έχασαν τα συγγενικά τους πρόσωπα στις 28/2/2023 στα ΤΕΜΠΗ

 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ 2023, έχει δημιουργήσει το παρακάτω link για την Αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Το Link για το ψήφισμα είναι το:

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?recruiter=false&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=psf_combo_share_

Διαφήμιση
Διαφήμιση