HomeHL-GreeceΣτέφανος Κασσελάκης: «Δεν πάμε σε εκλογές – Επεσαν οι μάσκες»

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν πάμε σε εκλογές – Επεσαν οι μάσκες»

Επειτα από ένα πρωτοφανές και ανατρεπτικό πινγκ πογνκ τοποθετήσεων από τον Στέφανο Κασσελάκη, την Ολγα Γεροβασίλη και τον Σωκράτη Φάμελλο, ο ΣΥΡΙΖΑ εν τέλει δεν οδηγείται σε εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Επειτα από ένα πρωτοφανές και ανατρεπτικό πινγκ πογνκ τοποθετήσεων από τον Στέφανο Κασσελάκη, την Ολγα Γεροβασίλη και τον Σωκράτη Φάμελλο, ο ΣΥΡΙΖΑ εν τέλει δεν οδηγείται σε εκλογές.

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης, έπειτα από την ενδεικτική ψηφοφορία της πρότασης Παππά-Φάμελλου-Γ. Τσίπρα για αναβολή των εκλογών, ανέβηκε στο βήμα και απέσυρε επί της ουσίας την πρότασή του για εκλογές στις 10 Μαρτίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πάμε σε εκλογές, έπεσαν οι μάσκες».

Το House of Cards της Κουμουνδούρου

Σημειώνετα ότι, κατά την ομιλία του νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης είχε επαναλάβει την πρόθεσή του το κόμμα να οδηγηθεί σε νέα εκλογή προέδρου στις 10 Μαρτίου, με την κ. Ολγα Γεροβασίλη να απαντά μεταξύ άλλων τα εξής: ««Στην Αριστερά -δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο- λευκές επιταγές δεν υπάρχουν.

Οποιος νόμισε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που έσυ πέταξες. Αν θες εκλογές σε 10 μέρες, κάν’τες μόνος σου», πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη. «Δεν είστε σκάκι», απάντησε τότε αμέσως ο κ. Κασσελάκης.

Σημειώνεται ότι την άποψη περί αναβολής των εκλογών εξέφρασε χθες από το βήμα του Συνεδρίου ο Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας και ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα την ίδια «γραμμή» υιοθέτησε και ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε από την πλευρά του ότι: «Το κόμμα δεν πρέπει να μπει σε έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας. Δεν χρειάζεται νέα εκλογή προέδρου. Το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.

Και δίνει εντολή στον πρόεδρο και στα όργανα να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες, με ενιαία πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το καταστατικό μας.

Με συντροφικότητα, με συλλογικότητα. Ανασυγκροτούμε το Εκτελεστικό Γραφείο. Είναι μια πρόταση που πάει μπροστά την Αριστερά και την κοινωνία».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση