HomeHL-SportsΤελική ευθεία στον ΟΦΗ για ματς στα Γιάννινα!

Τελική ευθεία στον ΟΦΗ για ματς στα Γιάννινα!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον εκτός έδρας αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι καθοριστικής βαθμολογικής σημασίας όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ηρακλείου καλείται να… επενδύσει στη νίκη της περασμένης Δευτέρας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Το παιχνίδι της Κυριακής (15/02, 16:30) στους «Ζωσιμάδες» είναι… έξι βαθμών και στις τάξεις των Κρητικών το προσεγγίζουν με την ανάλογη σοβαρότητα.

Μοιάζει να είναι ένας «τελικός», που μπορεί να βγάλει τον ΟΦΗ από το… κάδρο των τελευταίων θέσεων, με βάση τουλάχιστον τους τωρινούς βαθμολογικούς συσχετισμούς.

Το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί 10 βαθμούς από τους Γιαννιώτες (που είναι στην προτελευταία θέση), αν καταφέρει να πάρει το διπλό.

Με τους «ασπρόμαυρους» να είναι αυτή τη στιγμή στους 23 βαθμούς και ο ΠΑΣ στου 16, πρόκειται για μια αναμέτρηση με πολύ ισχυρό κίνητρο.

Στην ομάδα του Ηρακλείου είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για το «τρίποντο», δίνοντας συνέχεια και στις καλές εμφανίσεις, με το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό προ ημερών να είναι μια εξαιρετική αφετηρία.

Ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του μέσα από την καθημερινότητα αναλύουν τα δεδομένα με τους ποδοσφαιριστές, δίνοντας μεγάλη σημασία και στην πνευματική προετοιμασία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση