HomeHL-9Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου: Έκτακτη συνεδρίαση για τον Προϋπολογισμό του 2024

Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου: Έκτακτη συνεδρίαση για τον Προϋπολογισμό του 2024

Κρίσιμες αποφάσεις για το οικονομικό και τεχνικό μέλλον του Δήμου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στη Λότζια θα φιλοξενήσει μια εκτάκτως σημαντική συνάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, στις 19:00. Η συνεδρίαση προκηρύχθηκε για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με δύο σημαντικά θέματα που περιλαμβάνονται στην Ημερήσια Διάταξη.

Τα θέματα που θα εξεταστούν είναι τα εξής:

Καθορισμός του Ημερήσιου Τέλους Λαϊκών Αγορών για το Έτος 2024: Η απόφαση αυτή έχει επικυρωθεί από τη Δημοτική Επιτροπή υπό αριθμό 72/2024 και είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου μας.

Έγκριση του Σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ηρακλείου για το Έτος 2024: Απόφαση αριθμός 73/2024 της Δημοτικής Επιτροπής. Η έγκριση αυτή είναι αναγκαία για την προώθηση των τεχνικών έργων και των αναπτυξιακών σχεδίων του Δήμου μας.

Η κατεπείγουσα φύση της συνεδρίασης προκύπτει από την άμεση ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάρτισης του προϋπολογισμού του Δήμου για το έτος 2024. Και τα δύο θέματα είναι προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, καθώς επηρεάζουν άμεσα τις οικονομικές προοπτικές και το τεχνικό έργο του Δήμου μας.

Οι πολίτες και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παρακολουθήσουν αυτήν την σημαντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθούν για τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτήν την κρίσιμη φάση για το μέλλον του Δήμου Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στη Λότζια, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Καθορισμός ημερήσιου τέλους Λαϊκών αγορών έτους 2024 (απόφαση αρ. 72/2024 Δημοτικής Επιτροπής)
  2. Έγκριση σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Ηρακλείου έτους 2024 (απόφαση αρ. 73/2024 Δημοτικής Επιτροπής)

Ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα συνίσταται στο γεγονός ότι υφίσταται άμεση ανάγκη δρομολόγησης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του Δήμου μας για το έτος 2024, αμφότερα τα θέματα αποτελούν προαπαιτούμενα για την σύνταξή του και συνεπώς η συζήτησή τους δεν χωρά αναβολή.

Ο Πρόεδρος

Ρυακιωτάκης Παντελής

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση