HomeΕΛΛΑΔΑΖάκυνθος: «Έλα να σε πάω βόλτα, θα σε γυρίσω στη μητέρα σου» είπε στην 19χρονη ο 27χρονος

Ζάκυνθος: «Έλα να σε πάω βόλτα, θα σε γυρίσω στη μητέρα σου» είπε στην 19χρονη ο 27χρονος

Προκάλεσε την αποβολή του μωρού της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η 19χρονη κοπέλα από την Ζάκυνθο που υποχρεώθηκε σε αποβολή από τον 27χρονο φίλο της του εμβρύου που κυοφορούσε.

«Είναι σοκαρισμένη, είναι με φαρμακευτική αγωγή, κλαίει και το μόνο που λέει συνεχώς είναι ότι της σκότωσε το μωρό της και θέλει το μωρό της. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» είπε η θεία της κοπέλας στον ΑΝΤ1.

«Εγώ όταν έφτασα στο νοσοκομείο γιατί το παιδί ήταν φοβισμένο, μου είπε ότι τον τελευταίο καιρό είχαν προστριβές, της φώναζε και ήταν νευρικός. Για το θέμα της εγκυμοσύνης είχαν ανεβάσει φωτογραφίες στα social και ήταν χαρούμενος. Σε μια φωτογραφία η μικρή κρατούσε τον υπέρηχο και ήταν και οι δύο χαρούμενοι» είπε αρχικά η θεία της 19χρονης.

Όπως είπε «στην πορεία όμως ο 27χρονος έγινε πιεστικός. Από ό,τι μου είπε το κορίτσι τη ζήλευε πάρα πολύ. Είχε γίνει νευρικός και απότομος, την πίεζε να μείνει μαζί του. Εκείνη είχε εκφράσει την επιθυμία να μείνει με τη μητέρα της. Ένα βράδυ πήγε σπίτι και τους απείλησε όλους. Της είπε, δεν θα μείνεις μαζί τους αλλά θα έρθεις μαζί μου. Τα πράγματα κύλησαν ομαλά για κάποιες ημέρες ώσπου την Τρίτη το βράδυ της είπε να σε πάω μια βόλτα, λίγο να βγεις από το σπίτι και θα σε ξαναγυρίσω στη μητέρα σου. Στη βόλα πέρασαν από το σπίτι του, της είπε θα πάρουμε ένα λεπτό κάτι και θα φύγουμε. Από ό,τι μας είπε το παιδί, την ανέβασε πάνω, της έδεσε τα χέρια, είχε ένα φακελάκι με χάπια, θυμάται ότι ήταν 5, της πίεσε το κεφάλι και της έδωσε το ένα, το άλλο της το έβαλε μέσω της κολπικής οδού. Την κράτησε εκεί, ήξερε τι να κάνει για να έχουν αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με τη θεία του κοριτσιού ο 27χρονος ήξερε πώς να χρησιμοποιήσει τα χάπια καθώς «της είπε θα περιμένουμε κάποιες ώρες για να πάρεις και τα άλλα δύο χάπια, Φοβήθηκε πολύ, μας είπε οτι προσποιήθηκε τη λιπόθυμη και αυτός φοβήθηκε και την πήγε στα επείγοντα. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι έμεινε μαζί της όλο το βράδυ με απειλές να μην μιλήσει και θα τη σκοτώσει. Αυτός σήκωνε το τηλέφωνο στη μητέρα της και της έλεγε ότι «θα μείνει μαζί μου το βράδυ»»

«Ήταν στην έκτη εβδομάδα κύησης αλλά δυστυχώς το μωρό χάθηκε», κατέληξε η θεία της 19χρονης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση