HomeΕΛΛΑΔΑΠαραμένουν στο μπλόκο του Ε-65 οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων – Νέος αποκλεισμός στο τελωνείο των Ευζώνων

Παραμένουν στο μπλόκο του Ε-65 οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων – Νέος αποκλεισμός στο τελωνείο των Ευζώνων

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων για τον συντονισμό των δράσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αγρότες Καρδίτσας και Φαρσάλων αποφάσισαν να παραμείνουν στο μπλόκο στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε-65, το οποίο το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ενισχυθεί και με άλλα τρακτέρ.

Τη Δευτέρα, ημέρα της Συνόδου Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για τη νέα ΚΑΠ, θα πραγματοποιήσουν, στις 6.30 το απόγευμα, συλλαλητήριο με τρακτέρ στην πόλη της Καρδίτσας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν και οι αγρότες από τα Τρίκαλα, έγινε αναφορά και στο ιστορικό, όπως το χαρακτήρισαν, συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενώ η συνάντηση των Θεσσαλών αγροτών με τον πρωθυπουργό, προσδιορίζεται, όπως ανέφεραν, για μετά τις 10 Μαρτίου.

Στο μεταξύ, σε νέο αποκλεισμό στο τελωνείο των Ευζώνων προχώρησαν οι αγρότες. Από τις 20:00 και για μισή ώρα οι αγρότες με τέσσερα τρακτέρ και πεζή απέκλεισαν το ρεύμα εισόδου για τα φορτηγά.

Οι εργασίες στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Κατά πληροφοριες, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων για τον συντονισμό των δράσεων, ενώ η επιθυμία που εκφράζεται, είναι η νέα συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πραγματοποιηθεί ως τις 11 Μαρτίου κυρίως για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Daniel».

Στο μεταξύ, στο μπλόκο του Πλατυκάμπου έφτασαν γύρω στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης τα τρακτέρ που συμμετείχαν στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας και στη συνέχεια ξεκίνησε η σύσκεψη των αγροτών.

Η Εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στο ύψος κόμβου Πορταριάς θα κλείσει την Παρασκευή από τις 19:00 ως τις 21:00 και την Κυριακή 10:00 – 20:00.

Τα μπλόκα Μαλγάρων και Χαλκηδόνας μάζεψαν τα τρακτέρ και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους στους Εύζωνες, όπου θα πηγαίνουν με τα οχήματά τους κάθε φορά που θα κλείνουν το σημείο.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση