HomeHL-GreeceΕξαφάνιση στην Κυψέλη: Δυστύχημα δείχνει η σορός της Σταυρούλας – Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ

Εξαφάνιση στην Κυψέλη: Δυστύχημα δείχνει η σορός της Σταυρούλας – Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ

Κορυφώνεται η αγωνία για Σταυρούλα που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Live News σχετικά με την υπόθεση της Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη.

Στη Σταυρούλα από την Κυψέλη ανήκει πιθανότατα η σορός που παράμενε στα αζήτητα από τον περασμένο Αύγουστο όταν είχαν χαθεί και τα ίχνη της 53χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Αστυνομία δεν έχει ταυτοποιήσει τη σορό ακόμα με τεστ DNA.

Το χρονικό

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου και εικάζεται ότι είχε παρασυρθεί εκεί από παραλία του Φαλήρου όπου είχε πάει για μπάνιο.

Η αστυνομία όλον αυτόν τον καιρό είχε συμπεράνει πως συγκάτοικος είχε πέσει σε κάποιες αντιφάσεις σε σχέση με την αναχώρηση της Σταυρούλας από το σπίτι αλλά οι Αρχές διαπίστωσαν πως έπεσε σε αντιφάσεις καθώς η γυναίκα δεν είχε συγκροτημένο λόγο και διαπιστώθηκε πως δεν έκρυβε κάτι σε σχέση με τα όσα συνέβησαν στην Σταυρούλα.

Στο πλαίσιο αυτό άρχισαν οι έρευνες σε σορούς που ήταν στα αζήτητα και έτσι εντοπίστηκε η 53χρονη.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως η γυναίκα είχε πάει στην παραλία του Φλοίσβου, άφησε τα πράγματά της και μπήκε στη θάλασσα. ‘Ένας μάρτυρας την είδε να μπαίνει στη θάλασσα και είδε πως αργεί να βγει. Όταν ξαναπήγε στο σημείο την επόμενη μέρα βρήκε τα πράγματά της εκεί.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ατύχημα, όπως το ότι φόρεσε μαγιό αλλά και πως είχε μαζί της πετσέτα και ένα παρεό.

Η σορός βρέθηκε στον Πόρο και στη συνέχεια διασταυρώθηκε με το γεγονός στην παραλία του Φλοίσβου. Ωστόσο, υπάρχουν αμελείς ενέργειες από την ΕΛ.ΑΣ., όπως το ότι δεν πήραν δείγμα DNA, όπως χαρακτηριστικά είπε ο αστυνομικός συντάκτης.

Η σορός που εντοπίστηκε

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε στον Πόρο ανήκει στην 53χρονη Σταυρούλα, που αγνοείται από τα τέλη Αυγούστου.
Με την αγωνία να κορυφώνεται, ο βιολογικός αδελφός της Σταυρούλας μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Δεν έχει γίνει. Δεν έχει γίνει κάτι ακόμα (ταυτοποίηση). Περιμένουμε. Η υπόθεση είναι σαν μπαλάκι του τένις. Μια πηγαίνει δεξιά και μια πηγαίνει αριστερά», δήλωσε.

Η σορός εντοπίστηκε ανοιχτά του Πόρου στις 24 Αυγούστου. Δυο μέρες πριν, στις 22 Αυγούστου η Σταυρούλα εξαφανίστηκε. Έφυγε από το σπίτι της Κυψέλης με ένα σακίδιο στην πλάτη κι χάθηκε από προσώπου γης.

«Σoρός γυναίκας σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Φορούσε μαύρο μπικίνι και ροζ κοκαλάκι στα μαλλιά. Ύψος 1,70. Βάρος 80-90 κιλά. Δεν μπόρεσαν να αξιολογηθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η ηλικία προσδιορίζεται σε γυναίκα άνω των 40 ετών», αναφέρει η ιατροδικαστική.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ταιριάζει και το μαύρο μαγιό που φορούσε ενώ η σορός φέρει ουλή ίδια με εκείνη που είχε η Σταυρούλα από παλαιότερο χειρουργείο της.

«Δεν μπορούν να αποκλεισθούν παθολογικά αίτια θανάτου καθώς παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ της ιατροδικαστικής εξέτασης και του θανάτου. Από τις τοξικολογικές βρέθηκε ουσία που εντοπίζεται σε αντικαταθλιπτικά που δίνεται μόνο με συνταγή γιατρού», αναφέρει η ιατροδικαστική.

Οι Αρχές απομακρύνονται από το σενάριο της αυτοχειρίας, καθώς η γυναίκα φορούσε μαγιό με το ενδεχόμενο του δυστυχήματος την ώρα που κολυμπούσε να είναι το πιθανότερο.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση