HomeΕΛΛΑΔΑΖάκυνθος: Την Δευτέρα απολογείται ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Ζάκυνθος: Την Δευτέρα απολογείται ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Ο 27χρονος αρνείται στο σύνολό τους τις κατηγορίες, που του αποδίδονται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή ζήτησε και έλαβε ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της 19χρονης φίλης του, στη Ζάκυνθο.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 27χρονος αρνείται στο σύνολό τους τις κατηγορίες, που του αποδίδονται.

Το σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, έλαβε χώρα την Τρίτη (20/2). Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής, που κατοικεί στο νησί, μετέβη το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι της 19χρονης Ζακυνθινής φίλης του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πήγε στη συνέχεια την σύντροφό του στο σπίτι του, όπου σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, την έδεσε, την χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, φέρεται να μετέφερε την 19χρονη κοπέλα στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Ύστερα από σχετική καταγγελία, αστυνομικοί συνέλαβαν χθες τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση