HomeΕΛΛΑΔΑΡόδος: Δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση ανήλικης από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Ρόδος: Δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση ανήλικης από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Αξίζει να σημειωθεί πως εξετάζεται ακόμα μία καταγγελία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η καταγγελία ακόμα μίας ανήλικης έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση του 59χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών στην Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 15χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την dimokratiki.gr, μία 16χρονη κατέθεσε πως τον Δεκέμβριο του 2023, ο 59χρονος την άγγιξε στο στήθος και την φίλησε στο στόμα. Αξίζει να σημειωθεί πως εξετάζεται ακόμα μία καταγγελία.

Ο 59χρονος επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα (22/2) ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 15χρονης, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων.

Υπενθυμίζεται πως στις 19 Φεβρουαρίου 2024 καταγγέλθηκε από την ανήλικη 15χρονη, παρουσία των γονέων της, ότι ο ανωτέρο δράστης, δάσκαλος Καράτε, μπήκε μέσα στα αποδυτήρια την στιγμή που βρισκόταν εκεί η ανήλικη κι αφού πρώτα την αγκάλιασε, την φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους της.

Εξεταζόμενη η ανήλικη, παρουσία παιδοψυχολόγου, ανέφερε ότι η κίνησή του προς αυτή έγινε χωρίς την θέλησή της και ότι της προκάλεσε φόβο και αμηχανία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση