HomeΕΛΛΑΔΑΕξαφάνιση Σταυρούλας: Εξετάζεται αν της ανήκει η σορός που είχε βρεθεί προ μηνών στον Πόρο

Εξαφάνιση Σταυρούλας: Εξετάζεται αν της ανήκει η σορός που είχε βρεθεί προ μηνών στον Πόρο

Αναμένονται απαντήσεις από την εξέταση DNA

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο επεισόδιο εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά, τον περασμένο Αύγουστο, από την περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr   μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, που κατά δήλωση της συγκατοίκου της χάθηκε στις 22 ή 23 Αυγούστου, σορός γυναίκας βρέθηκε στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά και παραμένει στα αζήτητα εδώ και έξι ολόκληρους μήνες .

Δεν κατέστη δυνατόν να ταυτοποιηθεί και φυλάσσεται από τότε στα ψυγεία του νεκροτομείου Πειραιά. To DNA που έδωσε πριν λίγες μέρες ο βιολογικός πατέρας της αγνοούμενης, θα δώσει και την οριστική απάντηση στο θρίλερ.

Το γεγονός ότι η δήλωση εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά καθυστέρησε τέσσερις μήνες, δυσκόλεψε την διαδικασία ταυτοποίησης. Η αλλοίωση της σορού δυσχέραινε ακόμη περισσότερο την διαδικασία.

Το τμήμα Ασφαλείας της Κυψέλης που έγινε η δήλωση της εξαφάνισης, δεν έκανε έρευνα στα αζήτητα. Μετά την ανάληψη της υπόθεση από το τμήμα Ανθρωποκτονιών ζητήθηκε λήψη δείγματος DNA.

Η σορός που βρισκόταν σε αρχική σήψη, εντοπίστηκε από τους επιβάτες θαλαμηγού με σημαία Μάλτας οι οποίοι και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Πόρου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση