HomeΕΛΛΑΔΑΚυψέλη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Σταυρούλας – Ψάχνουν στις αζήτητες σορούς

Κυψέλη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Σταυρούλας – Ψάχνουν στις αζήτητες σορούς

Τα ερωτηματικά για την συγκάτοικο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της Σταυρούλας στην Κυψέλη καθώς οι Αρχές πλέον την αναζητούν στις αταυτοποίητες σορούς στα νοσοκομεία.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για ανθρωποκτονία, αλλά είτε για αυτοκτονία είτε για ατύχημα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο που κάνει τις Αρχές να κλείνουν προς το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας και όχι στη δολοφονία, χωρίς να έχουν αποκλείσει φυσικά και αυτό το σενάριο.

Τα ερωτηματικά για την συγκάτοικο

Η Σταυρούλα εξαφανίζεται 23 Αυγούστου. Παίρνει τη τσάντα της, περίπου 300 ευρώ σε μετρητά -όπως λέει η συγκάτοικος της- και το κινητό της. Είναι ευδιάθετη, χαμογελαστή και λέει στη φίλη της ότι ανυπομονεί να συναντήσει κάποιο άτομο στην πλατεία της Κυψέλης που θα την προσλάβει για δουλειά, σύμφωνα με την συγκάτοικο.

Οι ώρες περνούν και η Σταυρούλα δεν επιστρέφει στο σπίτι ούτε την ίδια μέρα, ούτε την επόμενη. Τότε η συγκάτοικος την καλεί στο τηλέφωνο το οποίο έδειχνε να είναι κλειστό. Αυτό συνεχιζόταν για μέρες με τη φίλη της να μην δηλώνει την εξαφάνισή της. Όπως υποστηρίζει η ίδια στην αρχή θεωρούσε ότι «έχει πάει κάπου για να ξεκουραστεί, διακοπές καθώς ήταν καλοκαίρι » μετά σκεφτόταν ότι «έχει κρυφτεί εσκεμμένα για να την κάνει να ενδιαφερθεί», όμως οι μέρες περνούσαν χωρίς κανένα σημάδι της γυναίκας και με τη συγκάτοικο να συνεχίζει να μη δηλώνει την εξαφάνισή της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι «ήθελα να το πράξω αλλά κατάλαβα ότι είχα αργήσει πολύ και ότι θα υπήρχε πρόβλημα» ενώ χαρακτηρίζει την κίνησή της αυτή ως «λανθασμένη» λέγοντας ότι «έπρεπε να δηλώσω την εξαφάνισή της από την πρώτη στιγμή».

«Σήκωσε» λεφτά από τον λογαριασμό της

Επίσης, λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας, η συγκάτοικος σήκωσε απο τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας περίπου 11.000 ευρώ «για ανάγκες που είχαν προκύψει όπως λογαριασμοί, ενοίκια, ερευνητής και δικηγόροι» όπως λέει, ωστόσο όταν σήκωσε τα χρήματα δεν είχε εμφανιστεί ακόμα η ανάγκη να πληρώσει ερευνητή και δικηγόρους καθώς τότε κανείς δε γνώριζε ότι είχε εξαφανιστεί η Σταυρούλα.

Και αυτή την πράξη της την χαρακτήρισε «λανθασμένη». «Οτι έχουν γίνει δυο λάθη δε σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ίσως γι αυτό θα πρέπει να δεχθώ και τις συνέπειες » λέει η ίδια και προσθέτει ότι «ενστικτωδώς σκέφτηκα ότι κάτι της έχει συμβεί και ότι δεν θα γυρίσει».

Έξι μήνες μετά και η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη με την συγκάτοικο να υποστηρίζει ότι «συζητούσε για ευθανασία, δεν ήταν πολύ στα καλά της, έπαιρνε χάπια ηρεμιστικά, με το ζόρι σηκωνόταν απο το κρεββάτι, θεωρώ ότι έχει συμβεί κάτι κακό, ότι έχει βάλει τέλος στη ζωή της»…

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση