HomeΕΛΛΑΔΑΣπύρος Μπιμπίλας: Ομοφοβική επίθεση στον ηθοποιό

Σπύρος Μπιμπίλας: Ομοφοβική επίθεση στον ηθοποιό

Μετά την υπερψήφιση του ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ισότητα στον γάμο αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), αποκάλυψε ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση από άγνωστο άνδρα, αλλά και την απάντηση που του έδωσε ο ίδιος.

Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκα επίθεση από έναν κύριο, πολύ χυδαία

«Δέχτηκα μια επίθεση στο δρόμο από έναν κύριο με ένα ποδήλατο, πολύ χυδαία. Δεν μπορώ να σας πω τι είπε. Όχι χειρονομία, λεκτική επίθεση. Δεν λέγεται στην τηλεόραση. Εγώ του είπα “σας τρομάξαμε;” και μου λέει «ναι». Και του είπα “καλά κάναμε και σας τρομάξαμε, για να ξυπνήσετε”», περιέγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας καταχειροκροτήθηκε προ ημερών στη Βουλή στη διάρκεια της ομιλίας του για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ισότητα στον γάμο, όπου προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για όσα βίωσε ως παιδί.

«Έκλαιγα κρυφά, γιατί έπρεπε να κρύψω κάτι, που ντρεπόμουν γι’ αυτό και δεν μπορούσα να το πω ούτε στους γονείς μου. Έγινα ένα εσωστρεφές, ένα μελαγχολικό παιδί που έγραφε ποιήματα. Μεγάλωσα όμως, έφτιαξα ισχυρές σχέσεις, δεσμούς, σπουδαίους συντρόφους, οι οποίοι σήμερα είναι η ακριβή μου οικογένεια, μαζί με τα αδέλφια μου. Αυτά τα κρυφά δάκρυα με οδηγούν σήμερα στα 68 μου χρόνια να αγωνίζομαι για να μην κλάψουν άλλα παιδιά στο μέλλον, για να είναι ευτυχισμένα, για να μη φοβηθούν να πουν τι είναι, τι τους ελκύει, με ποιους θέλουν να ζήσουν. Επιτέλους, είμαστε όλοι άνθρωποι», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ομιλία του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση