HomeΕΛΛΑΔΑΑνθυπολογαχός Πετρούνιας: «Είναι μεγάλη τιμή η ένταξη των ολυμπιονικών στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων»

Ανθυπολογαχός Πετρούνιας: «Είναι μεγάλη τιμή η ένταξη των ολυμπιονικών στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων»

Τι δήλωσαν οι Ολυμπιονίκες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή ημέρα για τον Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και άλλους εν ενεργεία ολυμπιονίκες, όπως ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Στέφανος Ντούσκος και η Εθνική πόλο ανδρών, μεταξύ άλλων.

Μετά την ορκωμοσία τους όλοι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, ενώ ευχαρίστησαν τον υπουργό Αμυνα, Νίκο Δένδια, για την επίσπευση των διαδικασίων, καθώς όλοι τους έχουν ένα εξασφαλισμένο μέλλον μόλις πέσουν τα φώτα του πρωταθλητισμού.

Ο ανθυπολογαχός Λευτέρης Πετρούνιας, ορκίστηκε υπό το βλέμμα της συζύγου του Βασιλικής Μιλλούση και των παιδιών τους και ανέφερε στα σόσιαλ:

«Βαθμός : Ανθυπολοχαγός ! Νιώθω μεγάλη τιμή για την ένταξη των Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ενόπλων δυνάμεων ! Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την αναγνώριση των κόπων μας !».

Οι κόρες του μάλιστα γνώρισαν τον υπουργό από κοντά, ενώ… άρπαξαν και το πηλίκιο του πατέρα τους, για να φωτογραφηθούν με αυτό.

Τι δήλωσαν οι υπόλοιποι ολυμπιονίκες

O χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας στο Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος έγραψε για την ορκομωσία: «Με μια αίσθηση βαθιάς τιμής ανακοινώνω σήμερα την ένταξη μου ως Ανθυπολοχαγός στο Πεζικό του Ελληνικού Στρατού. Είναι μεγάλη μου τιμή να συμπεριλαμβάνομαι στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων, δίπλα σε αξιοσέβαστους Ολυμπιονίκες και συναδέλφους που μοιράζονται την ίδια αφοσίωση προς την πατρίδα».

Ο Ολυμπιονίκης του πόλο, Ντίνος Γενηδουνιάς, έγραψε: «Μια μέρα σημαντική, μια μέρα ξεχωριστή. Πλέον και με κάθε επισημότητα Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση