HomeHL-TOPΓυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου στο Ηράκλειο πέρασε το πρωί της Τρίτης ο 39χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης συντρόφου του από την Ρουμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση για σκοτώσει την άτυχη γυναίκα και ότι ήταν δυστύχημα.

Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που διέταξαν την προσωρινή του κράτηση.

Έτσι ο 39χρονος αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα που συγκλόνισε την περιοχή των Καμινίων, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν ο 39χρονος, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξεκίνησε να καυγαδίζει έντονα με την 29χρονη.

Κάτω από συνθήκες που αναμένεται να εξηγήσει στην απολογία του η 29χρονη πέφτει νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Το τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ

Ο ίδιος μετά την πράξη του πήρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ λέγοντας τι είχε συμβεί και ζητώντας να πάει άμεσα στο σπίτι ασθενοφόρο.

Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε απευθείας την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Οι διασώστες μόλις έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή ενώ στο σημείο κλήθηκε και ο ιατροδικαστής.

gynaikoktonia-hrakleio2

Δεν αντιστάθηκε στις αρχές

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι είδαν την 28χρονη να βρίσκεται νεκρή στο έδαφος και τον 38χρονο να είναι από πάνω της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 38χρονος στη θέα των αστυνομικών δεν προέβαλε καμία αντίσταση παρά μόνο παραδόθηκε ενώ ομολόγησε την πράξη του.
alvanos-drastis
Ο ίδιος έχει συλληφθεί και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται.

gynaikoktonia-hrakleio3

Συχνοί οι καυγάδες στο ζευγάρι

Συχνοί φαίνεται να ήταν οι καυγάδες στο ζευγάρι όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Οι λόγοι για τους οποίους καυγάδιζαν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, όπως ακόμα δεν γνωρίζουν οι αρχές τι ξεκίνησε τον σημερινό καυγά που είχε αυτήν την τραγική κατάληξη.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ο 38χρονος ήταν γνώριμος των αρχών για διάφορες φασαρίες σε παρέες όμως δεν είχε απασχολήσει ποτέ την αστυνομία για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

gynaikoktonia-hrakleio

Διαφήμιση
Διαφήμιση