HomeHL-GreeceΥπουργείο Εσωτερικών: Έλεγχος για το καθεστώς εργασίας του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» στον Δήμο Ερέτριας

Υπουργείο Εσωτερικών: Έλεγχος για το καθεστώς εργασίας του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» στον Δήμο Ερέτριας

Μιλώντας στη Βουλή η υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι θα γίνει έλεγχος για τον 45χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη διερεύνηση της υπόθεσης του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» που εμφανίζεται να είναι εργαζομένος στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου έχει ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες η υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως, όπως ενημέρωσε από βήματος Βουλής, κατά τη διάρκεια απάντησης σε επίκαιρη ερώτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η Υπουργός ανέφερε, ότι «προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να ενισχύσουμε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, αλλά ταυτόχρονα η κυβέρνηση φροντίζει να εποπτεύεται αυστηρά ο τομέας του ανθρώπινου δυναμικού και δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω και στην Βουλή ό,τι έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο, προκειμένου να δούμε ακριβώς και αναλυτικά τι συμβαίνει στην περίπτωση αυτού του υπαλλήλου. Πού υπηρετεί, με ποιο καθεστώς».

Υπενθυμίζεται ό,τι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγούς το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ακολούθησε επιχείρηση της Αστυνομίας ενώ είχαν βρεθεί αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια και είχαν συλληφθεί οι γονείς.

Οι γονείς έχουν δηλώσει ότι έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού, σε λαγούμια και στοές όπως οι πρώτοι Χριστιανοί.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση