HomeΕΛΛΑΔΑΠυροβολισμοί και διακοπή αγώνα στον Ασπρόπυργο σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αττικής

Πυροβολισμοί και διακοπή αγώνα στον Ασπρόπυργο σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αττικής

Δέκα προσαγωγές από την αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκορύτσας (Ασπρόπυργος) με αντιπάλους τον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραϊκό.

Στο 42′ της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και δευτερόλεπτα αργότερα είχαμε σοβαρές συμπλοκές στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί (ακόμη και εκτός γηπέδου).

Οι πληροφορίες αναφέρουν για τουλάχιστον 6 πυροβολισμούς στην εξέδρα!

Αμέσως ο διαιτητής Βάτσιος (που είναι και διαιτητής Super League) έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτωντας τον αγώνα ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση.

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας η οποία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές. Να σημειωθεί πως στον Μανδραϊκό είχε διατελέσει πρόεδρος ο Χρήστος Γιαλιάς, o οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μάνδρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος είναι αστυνομικός. Ξεκίνησε από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, πήγε σε αυτόν του Ρεθύμνου και κατέληξε στον σύνδεσμο Δυτικής Ατικής.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων και στον Μανδραϊκό ήταν για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση