HomeHL-TOPΕιδική επιχειρησιακή δράση για τη μείωση της εγκληματικότητας – «Θερίζουν» οι ζωοκλοπές

Ειδική επιχειρησιακή δράση για τη μείωση της εγκληματικότητας – «Θερίζουν» οι ζωοκλοπές

Συλλήψεις, παραβάσεις και κατασχέσεις οχημάτων στον Δήμο Κισσάμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης έδρασε αποφασιστικά για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στον ευρύτερο χώρο του Δήμου Κισσάμου Χανίων.

Με στοχευμένο και ειδικό σχεδιασμό, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν αστυνομικές επιχειρήσεις σε συνεργασία με τις τοπικές Διευθύνσεις Αστυνομίας, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές τους σε περιοχές με αυξημένη εγκληματική δραστηριότητα.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα είναι ενδεικτικά της επιτυχημένης επιχείρησης:

Συλλήψεις: Συνολικά συνελήφθησαν 12 άτομα, με 4 από αυτά να κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και 8 για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Παραβάσεις: Το πλήθος των παραβάσεων έφτασε τις 57, με 40 παραβάσεις να αφορούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 12 την Αστυνομική Διάταξη περί ζωοκλοπής.

Κατασχέσεις: Συνολικά ακινητοποιήθηκαν 14 οχήματα που εντοπίστηκαν στα πλαίσια των ελέγχων.

Η ειδική επιχειρησιακή δράση στην περιοχή θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες, με γνώμονα την πάταξη της εγκληματικότητας και τη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Κρήτης.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση