HomeHL-9Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο 38χρονος γυναικοκτόνος

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο 38χρονος γυναικοκτόνος

Οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα Σάββατο 17/02, ο 38χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, αφού πρόσθεσε μία ακόμα γυναικοκτονία στον μακρύ κατάλογο δολοφονιών γυναικών το πρωί της Παρασκευής 16/02 στα Καμίνια του Ηρακλείου. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7 το πρωί στο σπίτι τους, όταν, υπό την επήρεια αλκοόλ, ο άνδρας άρχισε έντονο καυγά με τη σύντροφό του.

Οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17/02 στον Εισαγγελέα με σκοπό να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του. To πρόσωπο του δε φαινόταν, αφού το έκρυβε με κουκούλα και μάσκα. Εν τέλει πήρε προθεσμία την Τρίτη 20/02 να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

irakleio-39xronos-5

Το χρονικό

Το πρωί της Παρασκευής 16/02 o 38χρονος αλβανικής καταγωγής μεθυσμένος άρχισε να καυγαδίζει με την 28χρονη, σηκώνοντας την πολυκατοικία που διέμεναν στο πόδι.

Ο καυγάς εξελίχθηκε σε τραγωδία, με τον 38χρονο να παίρνει ένα όπλο και να πυροβολεί τη γυναίκα στο κεφάλι, καταλήγοντας να την σκοτώσει. Αμέσως μετά την πράξη του, επικοινώνησε με τον ΕΚΑΒ για να αναφέρει το περιστατικό και να ζητήσει βοήθεια.

gynaikoktonia-hrakleio1

Η άφιξη του ΕΚΑΒ στο σημείο συνοδεύτηκε από την άμεση κλήση της αστυνομίας, η οποία διαπίστωσε το μακάβριο θέαμα της 28χρονης νεκρής στο έδαφος μέσα σε λίμνη αίματος και του 38χρονου πάνω της. Ο δράστης, μετά την άφιξη των αρχών, παραδόθηκε άνευ αντίστασης και αποδέχθηκε την ευθύνη του για το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο καυγάς δεν ήταν η πρώτη συμπλοκή μεταξύ του ζευγαριού, αλλά η συνήθεια περιστατικών και εντάσεων στη σχέση τους δεν είχε καταλήξει ποτέ σε μοιραίο αποτέλεσμα μέχρι το πρωινό της Παρασκευής 16/02. Οι αρχές εξετάζουν περαιτέρω τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την τραγική εξέλιξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση