HomeHL-LifestyleΖωζώ Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την υγεία της

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την υγεία της

Διέφυγε τον κίνδυνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανησυχία έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Σύμφωνα με την Espresso, η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται σε μονόκλινο δωμάτιο του έκτου ορόφου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Στο δωμάτιο, που έχει μετατραπεί σε… καμαρίνι από τις δεκάδες ανθοδέσμες, η ηθοποιός παλεύει με θέληση, αντιμετωπίζοντας με σθένος την περιπέτεια της υγείας της.

Η «βασίλισσα της νύχτας» μπορεί να διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά η υγεία της παραμένει σε κατάσταση συναγερμού, με την λαμπερή πρωταγωνίστρια του ελληνικού σινεμά να είναι σοκαρισμένη και φοβισμένη.

Μάλιστα, χθες με το που μπήκε στο δωμάτιο για να τη δει ο σύντροφός της Πύρρος Αναγνωστόπουλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη κατέρρευσε από τη συναισθηματική φόρτιση, καταφέρνοντας να του σιγοτραγουδήσει στην αγκαλιά του τον στίχο «Και μόνο που με κοιτάς λιώνω», μιας και είναι το αγαπημένο τους τραγούδι και συνήθιζε να του το αφιερώνει σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους!

Όσο για τον σύντροφό της, την κρατούσε στην αγκαλιά του σφιχτά, λέγοντάς της πως θα καταφέρει και θα σταθεί ξανά όρθια!

Οπως επίσης αναφέρει η Espresso, παρότι κάποιοι διαδίδουν ότι η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται με ημιπάρεση στο κρεβάτι και με υποστήριξη ουροκαθετήρα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Δεν έχει υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και το μόνο που επιθυμεί είναι να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι της, με τον χρόνο να κυλά υπέρ της.

Real.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση