HomeHL-GreeceΞυλοδαρμός 17χρονου στο Περιστέρι: Μαρτυρίες σοκ από τους συμμαθητές του

Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Περιστέρι: Μαρτυρίες σοκ από τους συμμαθητές του

Η αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερις ανήλικους και αναζητούνται ακόμη δέκα άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος μαθητής από περισσότερους από 10 μαθητές έξω από σχολείο στο Περιστέρι το πρωί της Δευτέρας, με τα υπόλοιπα παιδιά να περιγράφουν το σκηνικό βίας.

Συμμαθητές του 17χρονου μίλησαν, σχετικά με το περιστατικό και τα όσα λένε σοκάρουν για τις καταστάσεις που διαδραματίζονται εντός των σχολικών τειχών.

«Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα και τον πλάκωσαν, του έσπασαν την μύτη», αναφέρει μια κοπέλα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ενώ μια άλλη επισήμανε ότι «είχαν σκαρφαλώσει παιδιά στα κάγκελα και τράβαγαν βίντεο».

Με βαριά τραύματα

Μια συμμαθήτρια του 17χρονου είπε για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο: «Ο συμμαθητής μου στο ΕΠΑΛ κατέβαινε από το κτίριο και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο και τον χτύπησαν λόγω μιας κοπέλας. Τον χτύπησαν στην μύτη και το μάγουλό του είχε πρηστεί με γρατζουνιές. Ο κολλητός του που πήγε να τον τραβήξει από τον χαμό, έφαγε και αυτός δύο χαστούκια».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 17χρονος και ο κολλητός του διέφυγαν από το σημείο, ενώ άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ανήλικο με βαριά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στο σχολείο και συνέλαβαν τέσσερις ανήλικους που τους υπέδειξαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούνται ακόμη 10 άτομα.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση