HomeΚΡΗΤΗ«ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Η Πόλη μας»: Ενεργοποίηση απόφασης δημοτικού συμβουλίου για την ονοματοδοσία του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Η Πόλη μας»: Ενεργοποίηση απόφασης δημοτικού συμβουλίου για την ονοματοδοσία του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού

Αποτελεί τυπικό αλλά και ηθικό δικαίωμα των κατοίκων της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρώτη, για το 2024 μεγάλη διοργάνωση Καλαθοσφαίρισης, Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, διεξάγονται στο Δήμο Ηρακλείου.

Οι αγώνες θα γίνουν από 15 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, στη Νέα Αλικαρνασσό, στο Μεγάλο Κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ονομάστηκε “ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ”.

Με λύπη μας παρατηρούμε πως παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε κάθε δημόσια προβολή της διοργάνωσης, αντί του «Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Αλικαρνασσού» αναφέρεται το «Δυο Αοράκια». Ζητάμε όπως:

Να εφαρμοστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να καθιερωθεί η ονομασία του Γυμναστηρίου η οποία συνδυάζεται και με την ανάδειξη των Αλικαρνασσέων Ολυμπιονικών, Φορμίωνα 392 π.Χ. και Ασιατικού 9 μ.Χ.
Αποτελεί τυπικό αλλά και ηθικό δικαίωμα των κατοίκων της περιοχής όπου φιλοξενείται η μεγάλη διοργάνωση και οι οποίοι συμβάλουν στην διεξαγωγή της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση