HomeΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: Έχασε 370.000 ευρώ από τον διαδικτυακό της εραστή και τώρα δεν έχει να φάει

ΗΠΑ: Έχασε 370.000 ευρώ από τον διαδικτυακό της εραστή και τώρα δεν έχει να φάει

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε μια 70χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε μια γυναίκα, καθώς έδωσε παραπάνω από 370.000 ευρώ σε έναν άνδρα που ερωτεύτηκε στο διαδίκτυο και πλέον δεν έχει να φάει, αφού άδειασαν όλοι οι τραπεζικοί της λογαριασμοί.

Η 70χρονη Moe Lenart μπήκε σε ιστοσελίδα γνωριμιών το 2021 αναζητώντας ένα άτομο για να μιλάει, αφού είχε χάσει δύο συζύγους και τη 32χρονη κόρη της πριν λίγο καιρό.

«Δεν έψαχνα έρωτες»

«Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχασα τρία κοντινά μου άτομα και έπεσα σε κατάθλιψη. Δεν έψαχνα έρωτες, αλλά ένα άτομο να μιλώ, είπε χαρακτηριστικά», σύμφωνα με την The Sun.

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα γνώρισε τον 60χρονο Joel Christopher Junior, που ισχυρίστηκε πως ασχολούνταν με τη βιομηχανία εξόρυξης διαμαντιών και ξεκίνησαν να μιλάνε για δύο χρόνια. Αρχικά η σχέση τους ήταν φιλική, αλλά τον ερωτεύτηκε με το πέρασμα του χρόνου.

«Έκλαιγα και μου τραγουδούσε»

«Δεν το επιδίωξα, αλλά έτυχε. Έκλαιγα και μού τραγουδούσε», είπε και σημείωσε ότι ποτέ δεν συναντήθηκαν από κοντά, γιατί ο άνδρας πάντα έβρισκε μια πρόφαση και αρνούνταν. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο συνομιλίας λοιπόν, της ζήτησε χρήματα, με τη δικαιολογία πως βρισκόταν στη Ρωσία και δεν μπορούσε να τραβήξει λεφτά, λόγω των κυρώσεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Έπειτα όμως, ισχυρίστηκε πως τον απήγαγαν λαθρέμποροι και η γυναίκα έστειλε 370.000 ευρώ και περίπου 68.000 σε κρυπτονομίσματα. Όταν τελικά ο Joel «απελευθερώθηκε», εκείνη τον ενημέρωσε πως χρεοκόπησε και αυτός διέκοψε την επικοινωνία μαζί της.

«Ένιωσα να χάνω τον κόσμο μου. Εξομολογήθηκα σε μια φίλη μου τι έγινε και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Αυτός εκμεταλλεύτηκε τη θλίψη μου και πλέον δεν έχω να φάω», είπε η Moe, τονίζοντας ότι μιλάει δημόσια για να προειδοποιήσει άλλους ανθρώπους, ώστε να προσέχουν, όταν βρεθούν σε ευάλωτη θέση, όπως εκείνη.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση