HomeΕΛΛΑΔΑ«Παρεξήγηση που διευθετήθηκε» λέει ο Δ. Μαρκόπουλος για τη «διαφωνία» του με καθηγητή της κόρης του

«Παρεξήγηση που διευθετήθηκε» λέει ο Δ. Μαρκόπουλος για τη «διαφωνία» του με καθηγητή της κόρης του

Η δήλωση του Δ. Μαρκόπουλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λήξαν θεωρεί το περιστατικό με τον καθηγητή της κόρης του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, διαψεύδοντας πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο.

«Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται. Γίνεται κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνίδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Χαρακτηρίζει τα όσα γράφτηκαν «μπαράζ φημών» παραδεχόμενος πως πρόκειται για «μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου».

Απαιτεί «ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά του» και καταγγέλλει «απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους» που δέχθηκε προχθές.

Οι πληροφορίες

Στη δημοσιότητα ήρθε το περιστατικό που έλαβε χώρα σε ιδιωτικό σχολείο των Βορείων Προαστίων με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Γονείς επικοινώνησαν με το Dnews και περιέγραψαν όλα όσα εκτυλίχθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην απογευματινή προγραμματισμένη ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για τις επιδόσεις των μαθητών.

Όπως δήλωσαν γονείς στην ίδια ενημερωτική ιστοσελίδα «όλα κυλούσαν ομαλά στην ενημέρωση του Γυμνασίου μέχρι τη στιγμή που ο εν ενεργεία βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε στα χέρια του τον έλεγχο επίδοσης της κόρης του. Η ιδιαιτέρως χαμηλή βαθμολογία στα Μαθηματικά προκάλεσε την έκρηξη του μπαμπά που άρχισε μια άνευ προηγουμένου φραστική επίθεση στον Μαθηματικό αρνούμενος να αποδεχθεί τη βαθμολογία που παρέδωσε».

Αναλυτικά, η δήλωση του Δ. Μαρκόπουλου:

«Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται. Γίνεται κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνίδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους.

Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής. Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών, εμπλέκεται το όνομα μου και του ενός παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου. Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου, διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε.

Μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς. Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες. Καλώ λοιπόν όσους στοχευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν.

Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν. Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι. Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μερους. Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση