HomeHL-GreeceΠαρουσία έκπληξη Κασσελάκη στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς

Παρουσία έκπληξη Κασσελάκη στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς

«Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Με μια παρουσία «έκπληξη», αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, ξεκίνησε στο θέατρο «Άλφα» η εκδήλωση των «τριών», Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά. Στην εκδήλωση που έχει ως κεντρικό θέμα «Απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση» δίνουν το παρών αρκετά στελέχη από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά.

Η έκπληξη για την παρουσία Κασσελάκη συνίσταται στο γεγονός ότι  η Κουμουνδούρου επιχειρούσε να υποβαθμίσει  την εκδήλωση όλες τις προηγούμενες ημέρες.  Όπως έγινε γνωστό, ο Διονύσης Τεμπονέρας έστειλε το πρωί της Τρίτης πρόσκληση στον Στέφανο Κασσελάκη  για να παραστεί στην εκδήλωση όπως επίσης και στους δύο γραμματείς της εκδήλωσης Ράνια Σβίγκου και Γιώργου Βασιλειάδη οι οποίοι δεν παρεβρέθηκαν.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των παρισταμένων όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση. Κάποιοι τον χειροκρότησαν και άλλοι τον αποδοκίμασαν με τους διοργανωτές να συνιστούν… ψυχραιμία.  Ο συντονιστής της συζήτησης, Δημήτρης Τερζής όπως και η Έφη Αχτσιόγλου που είχε ξεκινήσει την ομιλία της καλωσόρισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παίροντας τον λόγο ο Διονύσης Τεμπονέρας στην εκδήλωση χαιρέτισε την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση. «Με την παρουσία σου αποδεικνύεις ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή η συζήτηση δεν αφορά μόνο πρόσωπα αλλά και τα κόμματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού άκουσε και τους τρεις ομιλητές ανέβηκε στη σκηνή και τους χαιρέτισε έναν έναν. Υπήρξαν ξανά κάποιες αποδοκιμασίες, μικρότερες από τις αρχικές, και έφυγε λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ από τα καμαρίνια του θεάτρου λογω συνωστισμού.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση