HomeΕΛΛΑΔΑΕξάρχεια: Προφυλακιστέος ο 48χρονος για τη δολοφονία του μουσικού

Εξάρχεια: Προφυλακιστέος ο 48χρονος για τη δολοφονία του μουσικού

Ο δράστης θυμάται ότι τον χτύπησαε με τα χέρια στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο σώμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο καθ΄ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του μουσικού, Νικόλα Ντάβα, στα Εξάρχεια.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 48χρονος, που διώκεται για ανθρωποκτονία και ληστεία, κρίθηκε προφυλακιστεός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και του 55χρονου εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον μουσικό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Το θύμα έφερε τραύματα σε κεφάλι και πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

«Διαπληκτίστηκα έντονα με το θύμα, ωστόσο δεν θυμάμαι πώς τον σκότωσα καθώς ήμουν μεθυσμένος» είπε στους αστυνομικούς.

«Θυμάμαι ότι τον χτύπησα με τα χέρια στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά δεν θυμάμαι αν χρησιμοποίησα το σφυρί και το τσαπί», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι η κατηγορία για ληστεία αφορά σε περιστατικό που σημειώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στον Τύρναβο, όπου ο 48χρονος, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο όχημα ιδιοκτησίας του.

«Πρέπει να δικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή»

Τον Ιανουάριο, μάλιστα, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από το έγκλημα ο πατέρας του δράστη τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία και ο 48χρονος είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια με αναστολή, οπότε κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Όπως είπε ο πατέρας μιλώντας στον Star, ο γιος του «πρέπει να δικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή».

«Ήρθε στις 5 το πρωί και μου επιτέθηκε, με χτυπούσε μία ώρα», αποκάλυψε ο πατέρας του και πρόσθεσε: «Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο 10 μέρες. Επιθετικότατος σε εμένα κάθε μέρα. Πιστεύετε ότι κλείδωνα την πόρτα; Ποια πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα».

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή», συμπλήρωσε, ενώ σε επικοινωνία που είχε μαζί με τον γιο του από το αστυνομικό τμήμα, εκείνος του είπε απλώς ότι «μάλωσε με το θύμα».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση