HomeHL-WorldΦρίκη στην Πενσυλβάνια: Κρατούσαν κλειδωμένη την 6χρονη κόρη τους σε κλουβί και της έδιναν σκυλοτροφή

Φρίκη στην Πενσυλβάνια: Κρατούσαν κλειδωμένη την 6χρονη κόρη τους σε κλουβί και της έδιναν σκυλοτροφή

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι της οικογένειας και διαπίστωσαν ότι βρισκόταν σε άθλια κατάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανατριχίλα προκαλεί η φρικτή ιστορία αναλγησίας και διαστροφής που κάνει τον γύρο του κόσμου και έρχεται από την Πενσυλβάνια.

Γονείς κατηγορούνται ότι κρατούσαν κλειδωμένη την εξάχρονη κόρη τους, μάλιστα γυμνή σε κλουβί σκύλου, δίνοντάς της σκυλοτροφή.

Ο 37χρονος Τζέικομπ Γουίλιαμ Γουέι και η 33χρονη Μίμι Ανν Φροστ είναι αντιμέτωποι με πολλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων κακοποίηση.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν αστυνομικοί επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού.

Όταν έφτασαν, βρήκαν το σπίτι σε άθλια κατάσταση, γεμάτο σκουπίδια.

klouvi

Ο πατέρας του παιδιού κάλεσε αρχικά ασθενοφόρο αφότου η 6χρονη κόρη του υπέστη κρίση όταν ένα από τα άλλα παιδιά, που ζούσαν στο σπίτι, προσπάθησε να την κάνει μπάνιο. Τα παιδιά είπαν στους αξιωματούχους ότι η 6χρονη ζούσε σε κλουβί σκύλου και πως τη χτυπούσαν με μια σκούπα.

Μάλιστα, ο πατέρας δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να μπουν μέσα και οδήγησε ο ίδιος την 6χρονη εκτός σπιτιού. Το σώμα του μικρού κοριτσιού ήταν γεμάτο με ανοιχτές πληγές. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως υπέφερε από υποθερμία.

«Το κορίτσι έμενε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Την τιμωρούσαν εάν έφευγε από αυτό το κλουβί για να πάει να βρει λίγο φαγητό», δήλωσε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι «τουλάχιστον μερικά» από τα άλλα παιδιά συμμετείχαν στην κακοποίηση.

Η αστυνομία βρήκε οκτώ σκυλιά και δύο γάτες στο σπίτι, το οποίο περιέγραψε ως «τρελοκομείο» στα δικαστικά έγγραφα. Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, το κορίτσι είπε σε ψυχολόγο ότι την ανάγκαζαν να τρώει σκυλοτροφή και να κοιμάται στο κλουβί κάθε βράδυ. Εκτός από τα χτυπήματα, είπε πως ο πατέρας της την πυροβόλησε στα πόδια με αεροβόλο όπλο.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση