HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Κρήτης και τον Αστυνομικό Δ/ντή Ηρακλείου

Συνάντηση του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Κρήτης και τον Αστυνομικό Δ/ντή Ηρακλείου

Σταθερή συνεργασία Δήμου Ηρακλείου - ΕΛΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Νίκο Σπυριδάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο Γιάννη Αμαργιαννιτάκη το μεσημέρι της Δευτέρας 12/2.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η πρόθεση συνεργασίας σε σταθερή βάση τόσο από τον Δήμαρχο Ηρακλείου όσο και από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης μηνιαίων συναντήσεων εργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, τη δρομολόγηση λύσεων και τον συντονισμό της δράσης όπου απαιτείται, με τη συμμετοχή του Δήμου, της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, αφού τόνισε την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρθηκε στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, μεταξύ των οποίων το κυκλοφοριακό, η παράνομη στάθμευση, η ηχορύπανση και η παραβίαση του ωραρίου κοινής ησυχίας. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου με τη σειρά τους, συζήτησαν με τον Δήμαρχο σοβαρά θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της ΕΛΑΣ όπως η παραβατικότητα των ανηλίκων και η ενδοοικογενειακή βία.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Δημάρχου Ηρακλείου, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης και του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση