HomeHL-9Σοκολάτα με γεύση… κάνναβης

Σοκολάτα με γεύση… κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνήθως οι σοκολάτες περιέχουν αμύγδαλα, σταφίδες, η συγκεκριμένη όμως σοκολάτα ήταν με γεύση … κάνναβης. Βρέθηκε στην κατοχή ημεδαπού στο Λασίσι, τον οποίο «τσίμπησε» η αστυνομία.

Σε μια προσπάθεια εντατικοποίησης των ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποίησαν συλλήψεις στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Το αποτέλεσμα αυτής της επιχείρησης ήταν η σύλληψη ενός ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες παρενέβησαν χθες (09.02.2024), ο ημεδαπός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έλεγχου ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια του έλεγχου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία είχε μορφή σοκολάτας.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, η οποία εξετάζει τα περαιτέρω στοιχεία της υπόθεσης προκειμένου να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης και να ληφθούν οι αναγκαίες νομικές διαδικασίες έναντι του κατηγορούμενου.

Η σύλληψη αυτή αποτελεί μια ακόμα ενέργεια των αστυνομικών αρχών στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την εξάλειψη της λαθρεμπορίας ναρκωτικών ουσιών και την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση