HomeHL-GreeceΑγρότες: Συζήτηση για την επιτροπή που θα συναντήσει τον Μητσοτάκη

Αγρότες: Συζήτηση για την επιτροπή που θα συναντήσει τον Μητσοτάκη

Το πρωί της Παρασκευής στη Σίνδο η απόφαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες των αγροτών για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία προγραμματίζεται για την προσεχή Δευτέρα. Στη συνάντηση αυτή θα παρευρεθούν εκπρόσωποι αγροτών από όλη την Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο, στις 11 το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, όπου θα αποφασίστεί ποια άτομα θα συνθέσουν την επιτροπή, η οποία θα τα πει με τον πρωθυπουργό.

Οι αγρότες ξεκαθαρίζουν πως στο συγκεκριμένο ραντεβού δεν επιδιώκουν να παρευρεθούν απλά και μόνο σε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αλλά θέλουν να τον ακούσουν να τους δίνει λύσεις.

«Είμαστε 5 μήνες άνεργοι κτηνοτρόφοι, χωρίς ζώα… δεν έχει γίνει τίποτα», είπε ο Κωνσταντίνος Κοκούλης από τον Παλαμά Καρδίτσας, ενώ ο Κώστας Τζέλλας, Πρόεδρος Αγροτικών Συλλόγων Παλαμά Καρδίτσας επισήμανε πως «στείλαμε τα αιτήματά μας, αφορούν τους αγρότες πολης της Ελλάδας. Τα μελέτησε γρήγορα ο πρωθυπουργός, ελπίζουμε να δώσει λύσεις. Μας εξέπληξε λίγο η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου πως θα μας ακούσει ο πρωθυπουργός. Δεν θέλουμε να μας ακούσει, θέλουμε να δώσει λύσεις».

«Αυτό που έχουμε πει από την αρχή, είναι πως θέλουμε μέσα από τη συνάντηση αυτή να δώσει λύσεις σε προβλήματα επιβίωσης. Στείλαμε τα αιτήματά μας, ζητάμε λύσεις και απαντήσεις», τόνισε ο Γιάννης Τσιούτρας, γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση