HomeHL-LifestyleΣασμός: Ο Παύλος οδηγείται στο τμήμα

Σασμός: Ο Παύλος οδηγείται στο τμήμα

Ο Χρήστος κάνει έφοδο στο οινοποιείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο «Σασμός» επιστρέφει και απόψε, Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου, στις 21:00 με μια σύλληψη που θα τα αλλάξει όλα.

Όσα θα συμβούν στο επεισόδιο 68
Η Αργυρώ, μετά τη συζήτηση με την Μαρίνα, προσπαθεί να διαχειριστεί όσα έμαθε για τον Αντρέα. Ο ερχομός της Νάντιας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με πολλές αποκαλύψεις που την αφορούν. Η Θοδώρα αποφασίζει να μιλήσει στο Γιώργο ο οποίος φαίνεται να μην μπορεί, όσο κι αν προσπαθεί, να την ξεπεράσει. Ο δρόμος, ωστόσο, της επανασύνδεσης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Το ένστικτο του Χρήστου για τις παράνομες ενέργειες του οινοποιείου αποδεικνύεται σωστό, κάνει έφοδο στο οινοποιείο και ο Παύλος οδηγείται στο τμήμα. Ο Τηλέμαχος συνεχίζει να ψάχνει τον αδερφό του, ενώ πιστεύει όλο και πιο βαθιά ότι ευθύνονται οι Σταματάκηδες για την εξαφάνισή του.

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο:

Δείτε το τρέιλερ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

ΣΑΣΜΟΣ

Κατάλληλο για άνω των 12 ετών
Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2023-2024
Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση