HomeΕΛΛΑΔΑΕφιαλτικές στιγμές για 46χρονη Γερμανίδα στον Βόλο – Την εκβίαζε και την εξέδιδε συμμορία

Εφιαλτικές στιγμές για 46χρονη Γερμανίδα στον Βόλο – Την εκβίαζε και την εξέδιδε συμμορία

Την κρατούσαν φυλακισμένη και την εκμεταλλεύονταν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 46χρονη Γερμανίδα στον Βόλο, η οποία έπεσε θύμα εμπορίας ανθρώπων από 41χρονο κρατούμενο των φυλακών. Ο άνδρας με απειλές την ανάγκασε να μεταβεί σε ένα σπίτι όπου την κρατούσαν φυλακισμένη και την εκμεταλλεύονταν. Μάλιστα οι συγγενείς του ήταν εκείνοι που καρπώνονταν την αμοιβή. Αστυνομικοί από την Θεσσαλονίκη εντόπισαν την γυναίκα και σχηματίστηκε δικογραφία κατά οκτώ ατόμων για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη.

Οι κατηγορούμενοι, όλοι Έλληνες, ηλικίας από 41 έως 65 ετών, φαίνεται να ενέπλεκαν τη γυναίκα σε ένα δίκτυο σεξουαλικής εκμετάλλευσης και χρηματικής εκβιαστικής δραστηριότητας. Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, ενώ η γυναίκα έχει λάβει την απαιτούμενη προστασία και υποστήριξη έπειτα από ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 41χρονος επικοινώνησε με την 46χρονη τηλεφωνικά από τη στιγμή που αυτή ήλθε στην Ελλάδα και άρχισε να την απειλεί για τη ζωή της ώστε να την εξαναγκάσει να πάει σε σπίτι συγγενών του όπου και έμεινε για έναν μήνα, φρουρούμενη από εκείνους.

Μάλιστα μία γυναίκα από τη “συμμορία” είχε πάρει το κινητό της και ζητούσε από φιλικά πρόσωπα της 46χρονης διάφορα ποσά που τάχα χρειάζονταν. Επιπλέον οι συγγενείς μετέφεραν την γυναίκα στην Αθήνα και την παρέδωσαν σε άλλο συνεργό που αρχικά την βίαζε ο ίδιος και στη συνέχεια την εξέδιδε με το σύνολο των εσόδων να τα καρπώνεται η συμμορία.

Στις αρχές του 2021, στον Βόλο και την εξέδιδαν μέσω διαδικτύου. Σημειώνεται ότι το κύκλωμα είχε έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση