HomeHL-LifestyleΣτέλιος Μάϊνας: Βαδίζουμε για το «Σασμό» αλλά μια θρυαλλίδα μπορεί να τα διαλύσει όλα

Στέλιος Μάϊνας: Βαδίζουμε για το «Σασμό» αλλά μια θρυαλλίδα μπορεί να τα διαλύσει όλα

Το spoiler για την σειρά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Βαδίζουμε για το Σασμό», ωστόσο «μια θρυαλλίδα μπορεί να τα διαλύσει όλα». Να υπάρξουν «εμπόδια» στο δρόμο και «να ξαναρχίσουν όλα από την αρχή». Για την επίτευξη του πολυπόθητου «Σασμού» «μένουν ακόμη πολλά ζητήματα ανοιχτά, στον αέρα»!

Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Στέλιος Μάινας, ο Παύλος από την αγαπημένη σειρά «Σασμός». Ο δημοφιλής ηθοποιός σε μια κουβέντα εφ΄όλης της ύλης θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στο Βύρωνα, εξομολογήθηκε πως δεν του αρέσει καθόλου να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση και φυσικά έδωσε spoilers για τις εξελίξεις στο «Σασμό», οι οποίες έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω!

Οι εξελίξεις που έρχονται είναι καταιγιστικές όσον αφορά στον Παύλο. «Μέσα στο οινοποιείο, το οποίο έχει πάρει ο Παύλος από τον φίλο τον Ευθύμη, βρίσκεται κάτι το οποίο ενοχοποιεί τον ίδιο τον Παύλο. Μέχρι να διευθετηθεί αυτή η υπόθεση ο Παύλος καταλήγει στα σίδερα» αναφέρει ο Στέλιος Μάινας. Ακόμα «υπάρχουν πολλές υποθέσεις εκκρεμείς. Μία είναι η εξιχνίαση του θανάτου του Ευθύμη».

Η σχέση Καλλιόπης – Παύλου «θα βελτιωθεί. Για τον Παύλο ήταν μεγάλο αγκάθι η απόσταση ανάμεσα στις 2 οικογένειες. Ο Παύλος ήλθε στο “Σασμό” ως εκδικητής από την πλευρά τον Βρουλάκηδων. Στην πορεία μεταλλάσσεται. Είναι υπέρ του σασμού κι έχει τη φιλοδοξία να κάνει αυτός το σασμό. Κι σε αυτό το σημείο είναι η πρώτη φορά που έρχεται κοντά με την Καλλιόπη».

Όσον αφορά στο ρόλο του Ανδρέα… «ο Ανδρέας θα αποχωρήσει με κάποιο τρόπο που θα δούμε στην πορεία. Δεν ξέρεις ποτέ. Αυτό που μάχεσαι κι εναντιώνεσαι και που θέλεις να εκδικηθείς μπορεί να είναι ο ίδιος σου ο εαυτός» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Για τη συμμετοχή του στο «Σασμό» υπογραμμίζει: «Όταν μου προτάθηκε να μπω στο “Σασμό”, τη δεύτερη χρονιά που έπαιζε η σειρά, αρχικά είπα όχι γιατί έπαιζα στο θέατρο. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να κουραστώ και με τα δύο. Ξεκίνησα τη δουλειά με μια επιφύλαξη ότι θα κουραστώ πολύ. Μπαίνοντας στο “Σασμό” ένιωσα ότι ήμουν σπίτι μου… Με αγκάλιασαν με αγάπη και μου έφυγε το ψυχολογικό βάρος της κούρασης».

Παρακολουθεί τον εαυτό του στη σειρά; «Δεν μου αρέσει ποτέ ο εαυτός μου στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει ούτε έτσι όπως παίζω. Παρακολουθώ τον Σασμό, κάθε βράδυ, βλέπω τις εξελίξεις, αλλά όταν παίζω εγώ πάω στην κουζίνα να βάλω καφέ ή τσάι ή να φάω. Αποφεύγω να με παρακολουθώ όταν είμαι στις σκηνές τις δικές μου. Η αποτίμηση της αξίας γίνεται μετά θάνατον» σχολιάζει ο Στέλιος Μάινας.

«Έχω πάθει υπερκόπωση πολλές φορές. Πριν από χρόνια έφευγα από το γύρισμα και έλεγα “πώς θα πάω στο σπίτι μου”; Η διαδρομή μου φαινόταν τεράστια. Πήγαινα σπίτι και έπεφτα για ύπνο κατευθείαν, δεν άντεχα» αποκαλύπτει και είπε για το πώς έκοψε το τσιγάρο: «Έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και αρκετά χρόνια. Ένα πρωί είπα “μάλλον θα πρέπει να σταματήσω να καπνίζω” γιατί έβλεπα ότι μου κάνει κακό, δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Κάπνιζα μανιωδώς και απερίσκεπτα για πολλά χρόνια» αναφέρει σε άλλο σημείο.

Τέλος, γυρνώντας πίσω το χρόνο θυμάται ότι «μεγάλωσα στο Βύρωνα, με έχει χτυπήσει αυτοκίνητο στη φτέρνα ενώ περνούσα το δρόμο». Και για τη δουλειά του ηθοποιού παρατηρεί: «Ένας ηθοποιός ψάχνει για δουλειά 3 φορές τον χρόνο. Αν δεν μπει μέσα στο dna σου, δεν μπορείς να το αντέξεις. Έχουν περάσει δύσκολες περίοδοι που ήμουν και αγχωμένος, με λίγα λεφτά, με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Μαθαίνεις με τον χρόνο να είσαι πολύ φειδωλός στην οικονομική σου διαχείριση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση