HomeHL-SportsΟΦΗ: Ο Μπούσης ανέβασε πως «Ποτέ δεν ξέρεις αληθινά τι έχεις μέχρι να χαθεί» και διέγραψε ό,τι έχει σχέση με την ομάδα!

ΟΦΗ: Ο Μπούσης ανέβασε πως «Ποτέ δεν ξέρεις αληθινά τι έχεις μέχρι να χαθεί» και διέγραψε ό,τι έχει σχέση με την ομάδα!

Ο Μιχάλης Μπούσης του ΟΦΗ προχώρησε σε μία ανάρτηση με πολλές «ερμηνείες» και πολλαπλούς αποδέκτες και στη συνέχεια διέγραψε τις αναρτήσεις που είχε στον λογαριασμό του στα social.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία κίνηση που ίσως αποτελεί προπομπό εξελίξεων προχώρησε πριν από λίγο ο Μιχάλης Μπούσης, καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ έστειλε ένα διαδικτυακό «μήνυμα» με πολλές ερμηνείες και προφανώς – για να προχωρήσει στην κάτωθι κίνηση – και αρκετούς αποδέκτες.

Ο μεγαλομέτοχος του club είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συνεχώς προχωρά σε αναρτήσεις που αφορούν την ομάδα.

Τις τελευταίες ώρες δέχεται σφοδρή κριτική με αφορμή και την πρόσφατη ήττα από την Κηφισιά, η οποία όμως σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασε στα όρια της απαξίωσης κάτι που ίσως και να τον ενόχλησε.

Εν μέσω λοιπόν των συζητήσεων που γίνονται και υπάρχουν αναφορικά με το (πολύ πιθανό) ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, προχώρησε σε μία ενέργεια που μπορεί να «εξηγηθεί» ποικιλοτρόπως και δημιουργεί πολλά «αν», «γιατί» και «πώς;».

Ανάρτησε λοιπόν στον λογαριασμό του στο Instagram ένα status που έγραφε: «Ποτέ δεν ξέρεις αληθινά τι έχεις, μέχρι να χαθεί».

Ομως δεν «έμεινε» μόνο σε αυτό, καθώς διέγραψε και όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει για τον ΟΦΗ από το 2018 μέχρι και σήμερα και οι οποίες σχετίζονται με τους Κρητικούς.

ikona_viber_2024-02-06_09-58-45-418

Διαφήμιση
Διαφήμιση